Spring naar bijdragen

konijntjeXD

Members
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over konijntjeXD

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Huisdieren
  hond, konijnen, vissen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Evee dankjewel! Ze eten het karton wel echt op, kan het kwaad als ze het touw van bijvoorbeeld een hooibal opeten?
 2. O en ik zag op internet heel veel dingen die zelf gemaakt werden van karton en kranten. Maar mijn konijnen eten best veel op en knagen echt aan alles. Ik dnek niet dat deze producten goed voor ze zijn daarom. Zijn er nog leuke materialen die geen kwaad kunnen?
 3. @Evee Ja inderdaad 2 eten al vrolijk uit mijn hand en vinden het niet heel erg om geaaid te worden. 1 nog wel🙃 Ik vroeg of je ze ook te lang aandacht kon geven omdat ik gister in totaal 4 uur aandacht heb gegeven. (soms zat ik daar gewoon een beetje tegen ze te praten enzo.) bedankt voor de tips!
 4. Hoi, Ik ga regelmatig vertellen over hoe het met mijn konijnen gaat en hoe ik ze tam probeer te maken. Zo kunnen mensen mij tips geven als ik iets fout doe. Ik heb 3 konijnen. Ik heb ze altijd gewoon verzorgt maar nooit echt veel aandacht gegeven. Dat wil ik nu gaan veranderen. Ik heb gister een worteltje in kleine stukjes gesneden en mijn konijnen ze uit mijn hand laten pakken. Dan kon ik ze nog even aaien. Met 2 van de 3 konijnen ging dit wel goed. De andere kwam niet naar buiten tot je weg was. Al leg je het bijna voor zijn neus weg. Ik weet niet wat ik hier mee moet doen en hoop dat als ik het regelmatig doe het steeds beter zal worden. En dan heb ik nog een vraag, Kan je je konijnen ook te veel aandacht geven? en Kan je konijnen nog tam maken als ze een paar jaar oud zijn? Alvast bedankt!😃
 5. dankjewel! @Evee @Marjoleink
 6. Je mag ze absoluut niet douchen, dan raken ze in shock. Dit is geen goede tip! Kijk eens op google vor handige tips. O en een stinkend konijn kan betekenen dat het ziek is.
 7. het verharen is bij mij nog niet zo erg maar al wel begonnen☺️
 8. konijntjeXD

  voorstellen

  hoi, Ik ben nieuw hier. Ik heb gister mijn profiel aangemaakt en heb 3 konijnen😊 Ze hebben een redelijk groot hok en een mooie ren tot hun beschikking. Ik verzorg ze met plezier, het zijn super lieve beestjes!
 9. ik doe 1 keer per dag hooi en 1 keer in de week haal ik alles eruit. ik verspreid kleine bosje hooi over het hele hok. Als ik thuis kom zie ik zo dat sommige bosjes helemaal weg zijn en andere er nog liggen.
 10. ik vind zo aan het einde van de winter ook vaak plukken haar. Dit is denk ik wel normaal. Voor de rest zou ik het even in de gaten houden. Als je je konijn laat castreren zijn er wel wat dingen waar je rekening mee moet houden maar, ik had gezien dat dat al in een andere reactie onder dit bericht was gezet.😁
 11. @Marjoleink ja inderdaad ik had het ook op deze manier bedoeld maar zag nu pas dat ik het totaal verkeerd geschreven had, dat was niet handig van mij.
 12. 3 dames is soms erg lastig, misschien gaan 2 voedsters en een ram beter samen...
 13. konijntjeXD

  Wasgedrag

  Bij mij wassen ze meestal rond de oogjes of op het hoofdje😊 De oren doen ze meestal zelf.
 14. @Ot&Sien Je hebt inderdaad gelijk. Ik had het misschien niet zo moeten zeggen want het word anders opgevat dan mijn bedoeling was. Dat is overigens echt mijn eigen schuld. Ik bedoelde dat je hem niet gelijk op stel en sprong hoeft weg te doen als je konijn gelukkig is. En dat je als hij gelukkig is best even de tijd kan nemen om alles te overdenken en een goed baasje te zoeken. Dat je hem dan een tijdje zonder vriendje kan zetten zodat je zeker weet dat hij een goed vriendje krijgt met een lief baasje. Als hij dan tijdelijk alleen staat het even niet anders kan maar dat je dan wel opzoek moet naar een nieuw baasje. Want een vriendinnetje/vriendje is het aller belangrijkst voor een konijn. Als je konijn niet gelukkig is zou je er wat meer vaart achter moeten zetten. Nog een keer mijn excuses
 15. je zou een beetje hooi in de toiletbak kunnen stoppen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .