Spring naar bijdragen

Mellz

Members
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Mellz

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Pipi, Brownie
 • Huisdieren
  2 Konijnen, 1 Hond

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mellz

  Konijnenkorrels

  Ik ben een onderwerp aan het bedenken voor een betoog voor school. Nu vraag ik mij af wat jullie mebibg is over konijnenkorrels. Die kleine dunne brokjes voor konijnen. Ik zelf vind die brokjes verschrikkelijk aangezien ze niks aan de tandjes doen van het konijn, ze zijn te klein daarvoor. Wat is jullie mening hier over? Alvast bedankt voor eventuele reacties!
 2. Mellz

  Vlinderen?

  1 maand en 1 week ongeveer.
 3. Mellz

  Vlinderen?

  Halloo, ik heb recent mijn gecastreerde mannetje bij mijn gesteriliseerde vrouwtje gezet. Het koppelen is allemaal heel goed gegaan, maar ik merk dat ze nu toch wel regelmatig achter elkaar aan rennen, en dat het mannetje dan op het vrouwtje begint te rijden. Het vrouwtje rent gewoon weg zonder enige aggresiviteit, maar ik vroeg mij af of dit normaal is, of dat het betekent dat ze iets nodig hebben oid. (Meer speeltjes?) Alvast bedankt!
 4. Mellz

  Mijn kleine Max...

  Max, mijn lieve kleine Max, waarom moest je nou gaan.. Je had ook zoveel tegen zitten, je genen zaten je gewoon echt niet mee... Je had scheve kaken waardoor je haakjes kreeg op je tanden, binnen een half jaar had je 2x haakjes. Maar er waren ook leuke momenten! Je kwam mij iedere ochtend hallo zeggen, en je deed leuke dansjes toen ik je eten wilde geven! Zo'n lief konijntje heb ik nog nooit gehad... Rust zacht lieve Max, ik zal altijd van je blijven houden, en binnenkort komt er een foto van je, naast die van Vosje te hangen.. Mijn Max, vertrokken naar de konijnenhemel op 15 maart 2020...
 5. Mellz

  Zorgnijntje

  Dankjulliewel voor alle tips en info. Hier kan ik zeker wat mee. πŸ€—
 6. Mellz

  Zorgnijntje

  Aha, weer iets nieuws geleerd 😊.
 7. Mellz

  Zorgnijntje

  Lol, weet ik dat ook weer. 🀣
 8. Mellz

  Zorgnijntje

  Koppelen gaat helaas niet, dit heb ik ook al eens geprobeerd. Brownie is te dominant, Pipi ook. Die 2 samen gaat dus al niet. Max daarentegen had een optie kunnen zijn voor Pipi aangezien hij zeer onderdanig is. Maar hij is niet gecastreerd, net als Brownie btw. Pipi is btw wel gesteriliseerd.
 9. Mellz

  Zorgnijntje

  Was al aant zoeken naar t zindelijk maken inderdaad haha. Ow! Dat valt wel te begrijpen, zo heb ik er zelf niet echt over nagedacht. Ik weet ook niet zo goed hoe ik het anders zou moeten indelen dan hoe ik het nu heb. 😬 Op de foto kun je de ren zien. Links zit Brownie (Ram). Midden Max (Ram). Rechts, is het grootste hok en die is voor Pipi (voedster). Het grootte "kant en klare" hok staat momenteel links bij Brownie. En de andere dus nu bij Max.
 10. Mellz

  Zorgnijntje

  Zou ik mogen vragen waarom dit frustratie op zou leveren? Niet stom bedoelt, just asking 😊. Zindelijk maken is inderdaad een optie maar ik ben bang dat dit niet alles gaat oplossen. 😬 Heb zelf nog nooit een konijn zindelijk gemaakt, alle konijnen die ik heb gehad tot nu toe waren (werden) dit al (vanzelf).
 11. Mellz

  Zorgnijntje

  Hallo mensjes. Ik maak mij een beetje zorgen over een konijntje van mij. Er is niks medisch oid aan de hand, wat er wel is lees je zo πŸ˜„. Het gaat over mijn konijn Max, hij woont buiten in een redelijk grote ren. Hij heeft 2 buren; Brownie en Pipi. Nu valt mij op dat Max altijd een vieze ren heeft, terwijl zijn buren daar geen last van hebben. Hij poept en plast overal en wordt er zelf ook vies van, al poets ik iedere 2/3 dagen de ren, (soms zit er iets langer tussen), de ren en Max blijven verschrikkelijk vies. Ook als het slecht weer is, Max zit altijd buiten en wordt verschrikkelijk nat. Zijn buren gaan slim schuilen in hun nachthok. Daarnaast is het enigste waar Max aan denkt, zijn eten en drinken. Hij eet continu hooi, er is vrijwel geen minuut dat hij geen hooi eet. En hij drinkt enorm veel. (Nee er is niks mis met zijn gezondheid). Kortom, ik maak mij zorgen, ik vraag mij af of hij wel goed "voor zichzelf kan zorgen". Heeft iemand geruststelling of tips? Soms voelt het alsof ik hem naar binnen moet halen en hem in de gaten moet houden, maar dat is helaas niet mogelijk vanwege een allergisch gezinslid.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .