Ga naar inhoud

Mellz

Members
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutraal

Over Mellz

 • Titel
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Pipi, Brownie
 • Huisdieren
  2 Konijnen, 1 Hond

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik was echt niet er vanuit gegaan dat het in 1 dag gelukt was hoor. Het bestaand koppeltje en het nieuwe konijntje zitten al een lange tijd naast elkaar in verschillende rennen/hokken. Ze hebben dus al veel aan elkaar kunnen ruiken, en ze hebben elkaar al gezien. Mijn moeder en ik merkten dat ze steeds vaker samen tegen het gaas aan zaten met zn 3en, en wilden kijken of een groepskoppeling zou werken. Qua karakter zou het opzich goed moeten komen aangezien v2 onderdanig is, v1 juist dominant, en het mannetje is eigenlijk beide. Dit klinkt als een domme uitspraak maar ik weet wel hoe mijn konij
 2. Hallootjes, Ik ben vandaag bezig geweest met het koppelen van mijn bestaande koppel (man+vrouw1) aan een nieuw vrouwtje2. Vrouwtje1 vind vrouwtje2 niet zo leuk, maar ik merk dat het mannetje v1 juist op dr plek zet als ze v2 aanvalt. Ik ben aan het koppelen op neutraal terrein trouwens. V2 beweegt amper, is continu in de stress terwijl het mannetje juist heel voorzichtig op haar af komt, ze is gooral bang voor v1. Moet ik dit gewoon tijd geven? Of zijn er andere dingen die ik kan doen. V1 en t mannetje doen namelijk gewoon hun ding, ze eten en huppelen wat rond. Ik vind het op het m
 3. Mellz

  Konijnenkorrels

  Dankjewel, zo had ik er nog niet over nagedacht!!!
 4. Mellz

  Konijnenkorrels

  Ik ben een onderwerp aan het bedenken voor een betoog voor school. Nu vraag ik mij af wat jullie mebibg is over konijnenkorrels. Die kleine dunne brokjes voor konijnen. Ik zelf vind die brokjes verschrikkelijk aangezien ze niks aan de tandjes doen van het konijn, ze zijn te klein daarvoor. Wat is jullie mening hier over? Alvast bedankt voor eventuele reacties!
 5. Mellz

  Vlinderen?

  1 maand en 1 week ongeveer.
 6. Mellz

  Vlinderen?

  Halloo, ik heb recent mijn gecastreerde mannetje bij mijn gesteriliseerde vrouwtje gezet. Het koppelen is allemaal heel goed gegaan, maar ik merk dat ze nu toch wel regelmatig achter elkaar aan rennen, en dat het mannetje dan op het vrouwtje begint te rijden. Het vrouwtje rent gewoon weg zonder enige aggresiviteit, maar ik vroeg mij af of dit normaal is, of dat het betekent dat ze iets nodig hebben oid. (Meer speeltjes?) Alvast bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .