Spring naar bijdragen

Genevieve Jongman

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Genevieve Jongman

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Heel erg bedankt hiervoor! Ga ik dat doen! Bedankt voor de tip! En ze liggen inderdaad lekker binnen, dus echt koud moeten ze het niet hebben.
 2. Ook als ze binnen liggen (21 graden) denk je dat het te koud voor ze is? Met de fles grootbrengen, daar heb ik inderdaad over gelezen - maar laat het liever de moeder doen! Overlevingskans is dan groter!
 3. Bedankt voor je snelle reactie! Nee moeder legt ze zelf niet terug, heb ook het idee dat ze het niet doorheeft dan! Maar als ik het huisje eraf haal, stro ervoor leg, zou het goed moeten komen?
 4. Hoi allemaal, Sinds maandagavond heb ik een nestje konijnen. De konijntjes liggen binnen. Moederkonijn heeft een nestje in het houtenhuisje van haar gemaakt, waardoor tijdens het voeden er nog wel eens 1 uitvalt. Om deze terug te leggen, moeten wij het huisje omhoog halen. Vanochtend hadden wij dit gedaan, konijntje terug gelegd maar werd het nestje een beetje onrustig, begonnen veel te bewegen. Het lijkt ons handiger om het huisje eraf te halen en zo het nestje verder met rust te laten. Zo kunnen wij, als er eentje uitvalt, ook makkelijker deze weer terugleggen. Nu heb ik geen idee of zoiets maar gewoon gedaan mag worden, aangezien ze dan open en bloot in het hok liggen waar moederkonijn ze gewoon kan zien. Ik heb geen ervaring hiermee maar wil ze wel het beste verzorgen, en niet dat moederkonijn straks de jongen verstoot! Wat kan ik het beste doen? Als ze iets gaan groeien gaan ze ook nooit meer onder het houten huisje passen, we hebben namelijk best een groot nestje : 8 stuks.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .