Spring naar bijdragen

Sterre Dane

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Sterre Dane

 • Rang
  Groentje
 1. Oh oké bedankt voor de info, ze had inderdaad plakpoep in de zomer vandaar ik haar ging wassen. Maar je had helemaal gelijk en ik ga daarom voor andere oplossingen zoeken nogmaals bedankt x
 2. Hoe moet je je nagels knippen van je konijn? Dit is niet echt een discussie, maar meer een tip. Zelf had ik heel veel moeite met het nagels knippen van mijn konijn. Elke keer sprong ze weg en was heel nerveus. Op een gegeven moment waren de nagels zo lang dat we haast naar een dierenarts wilden gaan. maar ik heb een tip!!!! Het was zomer en het konijn begon heel erg te stinken, we deden haar daarom in de douche, niet letterlijk douche maar meer de douche kop zachtjes over haar heen laten gaan. Ook hadden we speciale konijnen shampoo. na het douche kwam ik op het idee haar nagels opnieuw proberen te knippen, omdat ze door het water er heel stil bij lag. En dat lukte!!!🎉 Dus heb je problemen met het knippen van je konijn's nagels? Doe haar dan eerst eens onder de douche😉, dan is en haar nagels geknipt en ze is schoon.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .