Spring naar bijdragen

luckytiger

Members
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over luckytiger

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Jaa die ja, kan me er nogsteeds boos om maken. Domme school. Ik hoop ook echt dat het werkt, fingers crossed. Maar de kans op een geslaagde dekking is dus erg klein mag ik aannemen ?
 2. Ik heb me van te voren echt wel ingelezen en ik weet dat de kans er is dat het niet werkt. Maar anders zouden ze via school naar een fokker of op marktplaats, zijn we daar nou zo'n voorstander van ? Ik hou de opvang achter de hand en heb ook contact met hun gehad. Als het niet werkt, kijken we dan verder. Ik voel me fijner bij het idee dat ze nu nog samen zitten en dat we kijken of het werkt dan gelijk weg doen. Ik snap wat je bedoelt maar ik heb alleen maar goede bedoelingen, en ik stel hier vragen als ik ze heb... Toch bedankt voor de zorgen , ik snap hoe het van jullie kant
 3. Hallo, Ik heb mijn 3 konijntjes (2 zusjes en 1 broertje nu een weekje thuis) aankomende vrijdag zijn ze 10 weken ik wilde het mannetje dan ook deze week bij de zusjes weghalen en laten castreren wanneer dat kon. Ik had ze net lekker loslopen en toen probeerde hij op een van zijn zusjes te kruipen. Heb hem natuurlijk gelijk weggehaald en apart gezet. Ze zijn nu dus 9 weken en 3 dagen. Hoe groot is de kans dat hij ze hiervoor al gedekt heeft ? Vanochtend waren ze ook los en toen was dit gedrag niet te zien. Morgen gaan we met alle 3 naar de dierenarts voor controle en kijken of ze mi
 4. luckytiger

  Tijdelijke huisvesting

  Hallo allemaal, Over 2 weken mag ik mijn konijntjes mee naar huis nemen van school (zie vorige discussies). Omdat ze hier binnen in een (redelijk) verwarmde ruimte hebben gezeten kunnen ze eerst niet naar buiten. Ik ben van plan ze in de schuur te zetten, die is wel onverwarmd. Omdat het rammetje nog gecastreerd moet worden, moeten ze eerst in aparte hokken. De schuur is echter niet echt groot en ik zou er net 2 hokken kwijt kunnen, maar dan zonder ren er aan vast. Ik weet dat dit eigenlijk wel echt een must is, alleen het is gewoon niet mogelijk.
 5. Ik ben er zelf ook erg tegen, en probeer anderen het ook duidelijk te krijgen dat het niet op deze manier moet. Gelukkig is de situatie hier niet zoals je die in Goes omschrijft, het kan gewoon wel beter. Helaas denk ik inderdaad ook dat ze het volgend jaar gewoon weer doen, want ze vinden er niks fout aan.
 6. Ze zijn nu 2,5 week. Mijn docent zei dat het waarschijnlijk nog de ontwikkeling van de vacht is, alleen ik weet hoe extreem sore hocks kan worden uit eigen ervaring dus ik wil dat graag voorkomen. Ik ga het in de gaten houden. Het artikel ken ik inderdaad al, maar zal ik toch nog even doorlezen.
 7. luckytiger

  Sore hocks

  Hallo ! Wij hebben een nestje jonge konijntjes op school (uitleg staat in andere discussie). Het zijn rex dwergkonijnen en dus gevoelig voor sore hocks/zere hakjes. Ik check dagelijks de hakjes nu, maar bij eentje zie ik 2 kale plekjes achterop (zie foto). Is dit omdat ze nog jong zijn en het de vachtstructuur op dit moment kan zijn? Of is dit al iets waar ik me zorgen om zou moeten maken? Ik blijf het sowieso goed in de gaten houden en ga de bodembedekking vaker verschonen, omdat het ook wat nat kan zijn van hun urine.
 8. Hallo allemaal, Ik volg een dieropleiding waarbij wij in tweetallen een fokproject moesten uitvoeren. Ons konijntje heeft inmiddels een nestje wat nu ongeveer 10 dagen oud is, wat is dat leuk om te zien ! Mijn konijn is een paar maanden terug overleden. Ik hield hem alleen, omdat ik hem zo'n 11 jaar geleden had gekregen en ik toen nog niet beter wist. Ik mis het hebben van een konijn heel erg en ben denk ik eindelijk op het punt dat ik me niet schuldig voel bij de gedachte van nieuwe konijntjes. We weten de geslachten van de 3 baby konijntjes nog niet, dus ik kan nog
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .