Spring naar bijdragen

Michelle 130

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Michelle 130

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Met je konijn wandelen kan prima , je moet er gewoon goed mee om kunnen gaan het is niet schadelijk zolang jij als baasje er goed mee omgaat ( niet gaat trekken ect) ik vind het niet normaal dat hier zo op word gereageerd , van schaamte naar huis rennen ? waarom zou je je moeten schamen als jij lekker met je konijn wilt wandelen moet je niet naar Andere kijken . Maar wat jij leuk vind en wat jij fijn vind andere mensen hebben daar niks mee te maken en als jij als baasje je schaamt voor jou konijn ben je geen goed baasje in mijn ogen ! Waarom zijn konijnen minder waart ? Het is evenveel als alle andere dieren (!) Mijn konijnen hebben een grote ren en mogen los , ik ga ook met ze wandelen , ect , en zij vinden dit Heerlijk die extra beetjes aandacht en lekker een keer wat anders . Ik ben het dus totaal niet met jullie eens !
 2. Michelle 130

  Mijn konijn is schuw

  Hee allemaal . ik heb een konijn genaamd speedy en hij is best we schuw sinds dat ik hem heb 3jaar geleden is hij altijd best schuw . hij houd niet van oppakken en als je hem wilt aaien krimpt hij helemaal in elkaar en bromt hij .. Ik wil hem niet bang maken en vind het een beetje zielig dus laat hem altijd op zich zelf afentoe aai ik hem en ik pak hem aleen op als ik hem in de tuin zet hij mag namelijk altijd los lopen in de tuin . Hebben Julie misschien tips voor mij ? groetjes Michelle & speedy šŸ¤—
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .