Ga naar inhoud

Sophie95

Members
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sophie95

  1. Hallo allemaal! 

     

    Ik heb een probleem. Sinds 1 a 2 maanden heb ik last van benauwdheid in huis en hoest ik meer. Ik heb al een tijdje konijnen, maar in ben in oktober verhuisd naar een 2 kamer appartement. Mijn konijnen zijn altijd binnen konijnen geweest, alleen woonde ik eerst groter. Ik heb nu alleen geen last als het raam open staat, maar zodra die dicht gaat begint de last weer. Ik weet de oorzaak niet, maar sluit niet uit dat het door de konijnen/stro ect komt. Iemand tips? 

  2. Ik denk dat je hierbij het beste contact kan opnemen met de dierenarts. Heb de afgelopen tijd ook problemen gehad met het gedrag van de konijnen en zij konden goed adviseren en alle problemen waren al snel opgelost. Helemaal gezien je al van alles geprobeert hebt, dan snap ik dat je er nu wel klaar mee bent. Als je ze opbeld kunnen ze wss wel via de telefoon adviseren en hoef je er niet naartoe 

  3. Hoi allemaal,

     

    Laatst heb ik voor mij konijnen een nieuwe drinkfles gehaald die wat steveger gemonteerd zit. Die andere gooide ze er soms af. Maar nu willen ze niet uit dat nieuwe flesje drinken. Hij loopt goed door en wanneer ik wat water er uit laat vallen drinken ze het wel. Heb net de oude weer opgehangen, naast de nieuwe, en daar drinken ze dan wel uit.

     

    Iemand enig idee wat de oorzaak kan zijn en of er wat aan te doen valt?

     

    Alvast bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .