Spring naar bijdragen

Konijnen123

Members
 • Aantal bijdragen

  138
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutraal

Over Konijnen123

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Flevoland
 • Huisdieren
  Konijnen, vissen en een hondje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoe ziet een ontstoken penis eruit? Het kan best zoiets zijn.
 2. Ik had bij een andere ram gekeken. Die is niet zo rood. Hij wilt ook niet dat ik het aanraak.
 3. Ik woon best ver van de da. Kan zelf ook niet rijden. Ik heb gister de da gebeld. Die zei dat ik gewoon even moet wachten en het moet schoonmaken met een wattenstaafje. Vandaag zag ik iets slijmerigs bij de geslachtsdeel. Toen heb ik een de da weer gebeld. Maar die kreeg ik niet aan de lijn dus had ik een andere gebeld. Die zei dat ik beter hem binnen moest halen en op een handdoek moet leggen. Schoonmaken mocht absoluut niet van hem. Ik weet nu niet wat ik beter moet doen. Volgens hun allebei is het niet nodig om een afspraak te maken. Ach ik word echt steeds meer bezorgd.
 4. Slechte foto. Maar dit was de enige die ik kom plaatsen kan ik op een of ander manier foto’s plaatsen boven 1,95 mb?
 5. Konijnen123

  Penis van ram heel rood?

  De penis van mijn ram is heel rood. Alsof het gaat bloeden. Bestaat er ook zoiets van baarmoederkanker voor rammen? Ik heb een paar foto’s gemaakt, ook de ballen zijn rood. Aan het einde van de penis lijkt het alsof hij bloed. Is dit normaal of niet?
 6. Mijn konijnen... Voor 3 konijnen eten ze ze 1 kg in 3 dagen op. Soms zelf in 2 dagen. Maar ze laten best veel liggen en die eten ze niet en dan moet ik het weer schoonmaken.
 7. Bunnybunch is tegen bewuste nestjes. Maar ja ik ben niet om vragen te beantwoorden. 1. Ja er ziet een vliesje om 2. De moeder eet dat vliesje op ze zou het wel moeten want daar zit enorm veel voedingstoffen in die ze zelf nodig heeft. Heb het nooit gehoord dat ze het niet opeet. 3. Soms kan het zijn dat de moeder de jongen per ongeluk door het hok sleurt. Vaak doen ze het niet expres. Als ze dat doet moet je eigenlijk je hand door de moeder halen en het bodembedekking. Dan erf je de geur van de moeder en kan je de konijnen terug in het nestje plaatsen. Bij de geboorte kan de moeder het ook doen. Moet je het zelfde doen. 4. Je mag de jonkies een nest controle geven bij ongeveer 2 dagen oud. Daarna raak je ze niet aan want dan verstoor je de nest rust. Wel eerst de geur overnemen! Anders wilt de moeder ze niet meer! Rond de 10 dag zou ik ze even wegen en nest controle doen. Als ze het tot de 10e dag al hebben gered zou ik het aan de moeder overlaten. Daarna pas aanraken wanneer ze door het hok lopen.
 8. natuurlijk vangen! Zullen die nijnen hier erg lekker vinden. Hoef ik ook niet meer naar de winkels Doos puur chocola bon bons (ik zal laten vallen puur chocola vind ik echt niet lekker. Chocola zelf wel)
 9. Vangen! Natuurlijk! Ik hou van vliegen en dan graag ook parachute springen🪂 Zak rijst.
 10. Ik heb dat gezegd. Haar reactie: Ze is nog steeds niet bevallen. Ik denk dat ze niet zwanger is. Hoewel het wel behoorlijke echt uit zag.
 11. Arm beestje. Als ze echt zwanger is. Maar wat moet ik nu zeggen tegen haar?
 12. Hoeveel dagen? Die persoon zei dat ze gehoord dat een konijn 31 dagen zwanger is.
 13. Ik heb hier een vraag van instagram. Ik heb zelf geen nest gehad en wil het ook niet dus laat ik het aan jullie. Ik wil wel graag de vragen beantwoorden namelijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .