Spring naar bijdragen

Konijnen123

Members
 • Aantal bijdragen

  186
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

12 Goed

Over Konijnen123

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Flevoland
 • Huisdieren
  Konijnen, vissen en een hondje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ok ik snap het. Ik ga het niet meer elke dag geven alleen een handje om de dag denk ik
 2. Konijnen123

  Mag een konijn ijsbergsla?

  Hi ik heb een vraag. Ik geef al jaren aan mijn konijnen ijsbergsla. Maar vandaag van iemand op Facebook gehoord dat konijnen geen ijsbergsla mogen. Ik weet niet of dit waar is want ik geef elke dag wel best veel ijsbergsla aan mijn konijnen dus wou het even vragen? Ik geef elke dag wel een kommetje vol namelijk...
 3. Is het ook beschikbaar voor andere konijnen in de zelfde ruimte? Ze zitten in de schuur en daar is ook een andere konijn niet in het zelfde hok maar boven hun hok
 4. Het is gelukkig niet zo erg dat er snotten bellen eruit komen. Wel had ik het idee dat ze anders ademde. En ze wassen zichzelf ook en krijgen soms een niesbui ofzo. Is het super erg dat ik meteen naar de dierenarts moet of niet zo. Anders bespaar ik liever de stress volle autorit. De konijnen zijn nu echt bang voor mij en eten amper als ik er bij ben. Wel zie ik ze aan wat hooi knabbelen en wat wortel als ik binnen zit.
 5. OK dus ik ga vandaag de 2 uit elkaar halen en hok nog even schoonmaken. Het probleem is onze dierenarts is het niet konijnkundig. Ik heb echt slechte ervaringen met die dierenarts. De. Andere is 10 km verderop. Ja en gister heeft ze al een stress volle reis gehad en ik wil het niet aan doen om weer haar in de auto te stoppen. Ze Niest vandaag al wat minder. Ik kijk nog hoe het met ze gaat voor dat ik beslis of ik naar de dierenarts ga 10 km verderop
 6. Konijnen123

  Konijn met snot

  Vandaag hebben wij 2 konijnen gehaald van onze familie leden die blijkbaar allergieën hebben voor konijnen. Het zijn een moeder en dochter. De moeder niest regelmatig na de auto rit. Net heb ik ook snot ontdekt vlak nadat de moeder zichtbaar zelf waste. Ik weet bijna zeker zeker dat dit snot is. Alleen ik weetniet hoe dit komt. Komt dit door de auto reis? Of door de bodembedekking? Ze hebben voor het eerst stro gehad vandaag. Maar ze zaten binnen eerst en nu bij ons buiten. Is snot besmettelijk? Want de 2 konijntjes leven nu nog steeds samen. Nog bedankt voor het advies ik probeer zoveel mogelijk te volgen
 7. Helaas wilt ze het niet ja. Ik vind het ook heel jammer. Kaatje keutel heeft wel veel uitgelegd en ik weet nu ook wel meer hoe ik het beste kan doen. IK doe mijn best. Het is erg moeilijk. Grote kans dat ze dood gaan. Maar toch wil ik het proberen.
 8. Ik snap dat je dat voelt. Ik doe ook mijn best. Alleen ze wil ze echt houden. Kaatje zei ook dat dat het handiger was. Kaatje helpt me wel met voeden enz. Maar ik wil ook dat ze het gaan overleven. En het was een misverstand. Waarom ben je dan boos? Ik snap dat je ze allemaal het beste willen geven. Alleen mijn vriendin wilt ze houden en we doen er ook onze best ervoor. De heeft de hele stad door gefietst voor konijnenmelk en ik heb ook mijn best gedaan bij vragen bij een opvang. We willen allemaal een steentje bijdragen alleen uiteindelijk is het toch haar keuze? Dit kunnen wij niet veranderen. We kunnen haar toch steunen? Ze voelt zich al erg slecht. Maar nog meer nu.
 9. Ik verzorg ze zelf later niet. Als ze groot zijn neemt mijn vriendin ze over. Het is eigenlijk ook van haar. Ze wou ze eigenlijk koppelen in een grote ren buiten. Als dat niet lukt mag ze de nijn die het niet wilt brengen naar kaatje. Mijn vriendin gaat later ook naar de dierenarts van mij. Is wel stukje verder op. Daar volgen de castraties van de rammen en ineltingen.
 10. IK vind het zelf ook een erg vreemd verhaal. Maar nu je er toch in ziet will ik mijn best doen om haar te helpen. Het Is natuurlijk zij verteld het aan mij ik vertel het door. Mijn vriendin voelt zich verantwoordelijk voor het nestje. Daarom wilt ze hun houden. Ze weet nu wel zeker dat ze nooit meer een nijn van de dierenwinkel gaat kopen.
 11. Ze wilt alseerst dat het 1 groot koppel wordt. Alle mannetjes eerst castreren om weer zo'n nest te voorkomen. En als het niet lukt dacht ze eerst welke konijntjes bij elkaar passen wie dan met elkaar samen gaan. Als het later orch niet lukt mochten we van kaatje de konijne die niet bij elkaar daar brengen.
 12. Ja konijnenmelk heb ik van kaatje en een speentje en die dingen allemaal. Vandaag ga ik nog melk kopen.
 13. Gister avond zijn de konijnen terug gekomen. Er blijkt een misverstand te zijn. Mevrouw van kaatje keutel dacht dat wij afstand van de konijnen wou doen maar dat is niet zo. Mijn vriendin zouden ze eigenlijk terug las ze hebben overleefd. Waarschijnlijk had mira mij verkeerd begrepen. 1 konijntje is overleden tijdens de rit. Kaatje keutel heeft mij uitgebreid info gegeven over voeden en ik mag ook altijd vragen stellen. Het is niet om dat wij geen afstandskosten wou betalen. Mijn vriendin wou ze juist terug als ze het hebben overleefd. Kaatje keutel zei dat we dan beter ze thuis konden verzorgen. Want omdat het erg veel tijd kost voor haar zelf ook en daarom kost het heel veel geld. Als we ze later komen ophalen. Komen we op het bedrag uit van meer de 1000 euro. Onmogelijk bedrag dus. Nu maar Hopen dat ze het gaan redden.
 14. De kleintjes zijn net opgehaald! Hopelijk gaan ze het redden!
 15. Alleen het hok is te groot om te vervoeren. Mag ik ze in een kartonnen doos doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .