Spring naar bijdragen

Konijnen123

Members
 • Aantal bijdragen

  89
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutraal

Over Konijnen123

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Flevoland
 • Huisdieren
  Konijnen, vissen en een hondje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Welkom, wat leuk dat je 2 konijnen krijgt! Ik zou wel een ren doen want dan hebben ze lekker de ruimte. Je kan zo’n normale ren kopen in de dierenwinkel ,die hebben ook een net zodat ze niet ontsnappen. Of je kan zelf een ren bouwen als je tenminste handig bent.
 2. Het beste is de opvang. Daar kennen ze de konijnen vaak. Daar zijn ze ook vaak al ingeënt en gecastreerd. Anders bij mensen die ook onverwacht nest hebben.
 3. Het gaat nu veel beter dan gisteren. Ze loopt nu ok haar poot en doet zelf binky’s! Volgens mij is het niet gebroken. Maar als het niet gaat zou ik naar de dierenarts gaan.
 4. Ze loopt er wel op. Maar voor de helft. Ze eet en rent ook veel. Ja gelukkig dat ik erbij was, anders kwam ik thuis en vind ik haar zo dood.
 5. Is een gebroken pootje erg? Vroeger had ik ook een konijn die zoiets had, maar na een week of 2 was er niks. Ik zal wel morgen even bellen. Maar grote kans dat mijn dierenarts pas over een week tijd heeft omdat ze het erg druk heeft en ook “konijn pro” is.
 6. Konijnen123

  Pijn aan achterpoot?

  Hallo, Vanochtend zat het pootje van mijn vast aan de hooiruif. Ze sprong er op en toen zat het vast. Ze piepte zo erg en ik schrok me ook zo erg! Daarna heb ik haar bevrijd en haar even met rust gelaten. Nu loopt ze bijna niet meer op haar achterpoot. Ik ben echt bang dat het gebroken is! Heeft iemand dit eerder gehad?
 7. Laat queeny eerst goed rusten na een castratie. Dus je ram en voedster mogen nu nog niet bij elkaar! Dat kan stress veroorzaken. Het kan zijn dat Bailey de geur van Queeny niet meer herkend, dat die daarom stampt en ze achter elkaar aan jagen. Dus ze gaan opnieuw de rangorde bepalen. Dat is gewoon normaal hoor. Eet queeny goed?
 8. Kan je niet snel naar de dierenarts gaan? Spoednummer bellen? Hielpen je konijn goed in de gaten. Het MOET wat eten in 24 uur. Als die dat zelf niet wil moet je dwangvoeren . De AH is nog open, je kan babyvoeding kopen en het geven via een spuitje.
 9. Vreemd dat het niet kan. Verschoon het hok nog eens goed maar laat het nestje liggen. Als ze tocht zwanger is en je een nest krijgt mag je het nest ook niet weghalen voor dat ze oud genoeg zijn. Anders hebben ze het koud. Laat de jongen zo veel mogelijk met rust en als je een nest controle ga doen moet je eerst de geur van de moeder overnemen.
 10. Weet je zeker dat ze zwanger is? Het kan ook schijnzwanger zijn. Als het schijnzwanger is mag jengelt gewoon doen. Ga even bij de dierenarts röntgenfoto’s maken en als ze echt zwanger is, doe het dan beter niet.
 11. Die “verrader” is wel wat gemeen. Maar ik zou rustig aan haar proberen te vragen waarom ze ineens boos werd en dat zei tegen je andere vriendin. Gebruik de ik-boodschap! En ga met haar ook praten
 12. Geschiedenis van konijnen Wat eten konijnen Voortplanting van konijnen Wilde konijnen Weetjes over konijnen Franse hangoren zijn ook konijnen. Van een bepaald soort ras is er vaak weinig over te vertellen, dus ik zou aanraden om het over konijnen te houden dan over een bepaald soort ras. Mag ik vragen hou oud je dochter is? Als ze nog op de basisschool zit en een spreekbeurt moet maken zijn de bovenste hoofdstukken handig. Maar voor een werkstuk op papier en op de middelbare school zal ik nog 3 hoofdstukken erbij doen. Ik heb ook een dochter die een paar jaar geleden ook een werkstuk over konijnen hield. Voor de rest zou ik je dochter veel succes wensen.
 13. Je kan het konijn laten steriliseren. Dan is het over. Ik vraag me af waarom ze schijnzwanger is als ze alleen zit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .