Ga naar inhoud

bunnywhoop

Members
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bunnywhoop

  1. Nog even wat meer informatie. De dierenarts gaf aan dat ze dacht dat het een spier/zenuw probleem was meer neurologisch en heeft bij ons de vraag neergelegd om eventueel een verwijzing te geven naar een neuroloog of konijnen specialist. Maar mogelijk is het dat hij het ook niet kan vinden. En aangezien ze er blijkbaar geen last van heeft vind ik 120 euro per consult (zonder dat ze dan iets hebben gedaan) wel een beetje veel... Misschien hebben jullie ideeën en anders kijk ik het nog even aan, zodra ze minder gaat eten en drinken of als het erger word ga ik weer naar de DA.
  2. Hallo allemaal, Ons konijntje Bella heeft sinds 3 weken een mank voorpootje. We zijn al bij de dierenarts geweest en die heeft een röntgenfoto gemaakt maar daarop is niets gebroken. Toch word het niet beter. Ze eet en drinkt wel en lijkt ook gewoon onderzoekend en speels te zijn, floppen doet ze ook nog steeds dus echt pijn lijkt ze niet te hebben. We hebben ook een tijdje pijnstilling gegeven en dat hielp ook niet. EC dacht de dierenarts niet aan. Ze strompelt maar een beetje maar lijkt verder het goed te doen, iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .