Spring naar bijdragen

KonijnLeila

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over KonijnLeila

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ze is nu 3 dagen.schijnzwanger en ze plukt ook haar.Ook wil ze haar toiletje steeds leegmaken dus ze haalt al het zaagsel eruit
 2. Mijn.konijn plukt gelukkig nog geen haar,en om.dat ook te verkomen doe ik veel.stro in het hok.
 3. Hallo allemaal mijn konijntje is al een keer schijnzwanger geweest maar sinds gisteren maakt ze weer een nestje (precies op dezelfde manier als vorige keer)dus mijn vraag is kan een konijn 2x zwanger zijn?
 4. Oke bedankt aan de onderkant van haar hok.kan.ze haar nageltjes ook al slijten.dusbom de 3 a4 maanden doe ik het.
 5. Dankjulliewel voor alle berichten ik ben naar de dierenarts geweest en die heeft het even voorgedaan voor maar een tientje.Maar ik heb nog 1 vraagje wanneer moet je de nagels knippen van een konijn,als ze gewoon lang zijn of om de 2 maanden ofzo?Ik bedank alvast iedereen voor de berichtjes en filmpjes.
 6. Ja,ik zou mijn nummer ook niet geven.Ik ga mijn best doen morgen meteen aan de slag.Bedankt
 7. Hey allemaal.Om te beginnen ik heb een konijntje dat Leila heet.Ze is erg druk en vind het niet leuk als ik haar oppak.Sinds.kort zijn haar nagels te lang merk ik.Dus ik wil ze graag voor haar knippen,ik heb al veel.filmpjes gekeken.op youtube hoe je een konijn kan oppakken,maar bij die filmpjes zit het konijn al rustig,heeft iemand advies hoe ik haar kan.oppakken en haar nageltjes knippe..alvast bedankt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .