Spring naar bijdragen

LoveNHD

Members
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutraal

Over LoveNHD

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. En het gaat weer slechter 😢 Eigenlijk is het zoals vanavond weer hetzelfde als het begin. En dat terwijl ze nog steeds 2x per dag panacur en metacam krijgt... Morgen maar de dierenarts bellen voor overleg, de injecties heeft ze al gehad dus vraag me serieus af welke opties er nog zijn... Jullie enig idee wat een nieuw plan zou kunnen worden?
 2. Mijn konijntje blijkt e cuniculi te hebben, dit uit zich bij haar vooral in een half verlamd achterpootje. Ze eet, drinkt en keutelt gelukkig nog goed en is ook levendig. Ook is ze (nog) niet afgevallen. Ben vandaag bij de dierenarts geweest, daar heeft ze een vitamine B injectie gehad. Verder heb ik Panacur meegekregen en vanmiddag direct bij thuiskomst de 1e dosering gegeven, dat ging dus niet zo makkelijk. Ze is super tam en kan haar makkelijk bij me pakken zonder ze spartelt enzo, maar ze vertikte het echt haar bekkie open te doen 😓 Heeft iemand tips m.b.t. het geven van deze medicatie?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .