Spring naar bijdragen

Jenna

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Jenna

 • Rang
  Groentje
 1. @Lienappelsien Bedankt voor je duidelijke em uitgebreide uitleg!
 2. @Marjoleink en dan in het voorjaar weer? Of is dat te kort op elkaar en moeten we dan altijd rond deze tijd gaan?
 3. Bedankt voor jullie reacties! Sorry, had het andere topic niet gezien inderdaad. Lees ook dat ik haar toch moet laten inenten, dus dat zal ik dan doen, dankjulliewel! Groetjes
 4. Hallo allemaal! Ik vraag me af of het kwaad kan om een echte kerstboom binnen te zetten, wanneer mijn konijn nog niet ingeënt is (ons werd geadviseerd dit rond het voorjaar te doen). Kan er iets in de boom zitten wat slecht is voor mijn konijn, denkende aan luizen of iets dergelijks? Groetjes!
 5. @Eline_Kokoooo bedankt voor je reactie!ik bedoelde het op meerdere manieren, zowel als ondergrond als om mee te spelen. Uit jullie reacties lees ik dat het als ondergrond niet handig is. Zou een laken dan inderdaad wel zacht genoeg zijn? Het gaat om het gedeelte in de ren, hier rent ze enthousiast in rond compleet met een lading binkies. In de kooi heb ik hennepvezel en stro!
 6. @Evee bedankt voor je reactie. Of ze er gevoelig voor is of niet, weten we nog niet. Dit is ons eerste konijntje, nu 11 weekjes en een NHD. Ik bedoelde inderdaad beide situaties: ik heb het nu als ondergrond voor de ren, maar die ga ik dan vervangen door een dekbed, bedankt! Nu knaagt ze er totaal niet aan, maar wilde het even weten voor in de toekomst en mogelijke knuffels of speeltjes.
 7. Jenna

  Fleece/ dekens/ mandjes

  Hallo allemaal! Ik lees hier en daar dat fleece slecht zou zijn voor de pootjes van een konijn (dat het voor met sore hocks zou kunnen zorgen?) Weten jullie hier iets van? Ik vind het leuk om mijn konijntje iets van een mandje of dekentje te geven, maar natuurlijk niet als dit sore hocks als gevolg heeft. Daarnaast vraag ik me ook af of het binnenkrijgen van vezels van fleece voor verstoppingen kan zorgen.. Mocht dit inderdaad zo zijn, hebben jullie dan een alternatieve tip? Alvast bedankt voor t meedenken!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .