Spring naar bijdragen

Eline_Kokoooo

Members
 • Aantal bijdragen

  86
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

18 Goed

Over Eline_Kokoooo

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Utrecht
 • Namen van de konijnen:
  Koko
 • Huisdieren
  Konijn, hond, broertje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Marjoleink Heeeeeeeeeeeeeel erg bedankt voor de link
 2. @Lienappelsienbedankt voor de link!
 3. Ik woon rechts onder Utrecht, ik heb ook al gekeken bij de opvang in Soest want daar komt zijn oude vriendinnetje vandaan
 4. We willen wel een nieuw vriendinnetje(het gaat om hem, als hij dan gelukkig is is dat beter) maar dat duurt nog wel even waarschijnlijk, we willen graag een oudere voedster omdat mijn ouders niet weer een konijn erbij willen voor die voedster. Mijn konijn knaagt helemaal nergens aan behalve aan zijn hooi. Zijn vriendinnetje deed dat wel een beetje maar knaagde eigenlijk ook vrijwel niet. Hij is ook zindelijk dus behalve elke dag hooi weg vegen hoeft er niet veel te gebeuren. Hij krijgt dan natuurlijk wel een kooi zodat hij zijn eigen plekje heeft. We hebben ook een ren die ik waarschijnlijk sowieso aan het begin ga gebruiken. We hebben altijd nog wel plekken in huis om te koppelen maar dit begint dan bij de opvang en dan zullen ze misschien nog 2 dagen in de gang zitten ofzo. Ik moet ook nog eens mijn ouders in in beweging zien te krijgen om een nieuw vriendinnetje voor hem te zoeken. Hij mag nu een nieuw vriendinnetje, maar nu moet het ook echt gaan gebeuren. Ik kijk wel elke dag op de site van Ik Zoek Baas maar daar is maar 1 voedster van zijn leeftijd alleen is dit al een koppel.
 5. Hoi! Mijn konijn zit helaas nog steeds alleen, ik probeer een vriendinnetje voor hem te vinden maar er zijn niet veel konijnen in de opvang van zijn leeftijd. Hij wordt in het voorjaar 10 en zat alleen buiten. Zijn wintervacht zag er niet zo goed uit en hij heeft geen vriendinnetje om tegenaan te zitten. Dit in combinatie met zijn leeftijd heeft me toch doen beslissen om hem naar binnen te halen. Hij zit nu in de bijkeuken waar geen verwarming aanstaat en als hij zijn wintervacht kwijt is mag hij naar mijn kamer waar hij natuurlijk een ren heeft en als het me lukt om mijn ouders over te halen hij altijd los kan lopen. Nu vroeg ik me alleen af hoelang het ongeveer duurt om zijn wintervacht kwijt te raken, ik merk dat ik al een heel klein beetje haartjes uit hem kan plukken dus hij begint zijn wintervacht nu al een beetje los te laten. Hij zit sinds zondag in de bijkeuken
 6. Eline_Kokoooo

  Sinterklaas

  Tja we hebben een lade vol met nog niet opengemaakte speeltjes dus waarschijnlijk krijgt ze daar gewoon iets uit🤷‍♀️
 7. Dat is kunststof vloer die op bijvoorbeeld hout lijkt vgm
 8. Eline_Kokoooo

  Sinterklaas

  Wij doen helemaal niks met sinterklaas en bij kerst gewoon een kerstboom en gezellig avondeten+kerstfilm kijken maar verder niks. De hond heeft meer kans om een sinterklaascadeau te krijgen dan elk ander lid van het gezin.
 9. Wooooooow, dat is echt geweldig. Mijn vader werkte vroeger bij TNO, daar werden ook altijd konijnen, ratten, beagles, muizen en allemaal andere soorten dieren gebruikt. Ik vond het altijd verschrikkelijk, maar gelukkig werkt hij daar niet meer.
 10. We hebben ook een bal met een belletje, daar is echter nog nooit iets mee gedaan. Een flostouw weet ik niet, maar over het algemeen doet hij niks met speeltjes waarvan hij geen voer krijgt.
 11. Moet ik misschien ook maar doen😂
 12. Eline_Kokoooo

  Dankjewel Evee!!

  Ik zit echt pas 3 dagen op dit forum ofzo, maar 1 ding valt me nu al op. Evee heeft zo veel liefde voor deze diertjes en geeft altijd top advies. Ze steekt zo veel tijd in de dieren van anderen, heel veel respect voor jou Evee! Knap dat je het zo goed doet dat ik na 3 dagen al weet dat jij zo belangrijk bent voor dit forum, buiten het feit om dat jij de eigenaar bent Laten we deze chat/discussie(hoe je het ook noemt) gebruiken om allemaal Evee te bedanken voor haar hulp. Ik weet niet of hier al een onderwerp over was, ik kon het iig niet vinden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .