Spring naar bijdragen

DonHenkie

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over DonHenkie

 • Rang
  Groentje
 1. Bedankt voor je reactie. We hebben inderdaad de boekjes erbij. Maar er werd gemeld dat ze volgend jaar pas weer een enting moesten hebben dus daar hebben we verder niet naar gekeken. We merken nog niks aan ons andere konijntje ze is lekker levendig maar dat was die andere gister middag ook nog. Enige positieve gebaar is dat het asiel de kosten voor de RHD2 vaccinatie op hun nemen.
 2. Goedemiddag allemaal , Wij hebben 5 maanden geleden een konijntje uit het asiel gehaald (volgens hun met alle inentingen). Deze was op straat gevonden en wij vonden het mooi om het beestje een mooie tweede kans te gunnen en tevens als verjaardagscadeau te geven aan onze dochter van 7. Iets later is hij gecastreerd zodat hij een leuk vrouwtje ( ook uit het asiel) als maatje had. Echter is het mannetje plotseling drie weken geleden overleden. We hadden er verder geen erg in dus uit medelijden een nieuw mannetje gezocht (weer uit het asiel). Deze moet nog gecastreerd worden dus ze zitten gescheiden in de kooi. Tot onze grote verbazing is het vrouwtje gister ook overleden. Uit ons eigen onderzoek blijkt dat de eerste niet ingeeent was tegen RHD2. En vrezen nu dus ook dat ons laatste levende konijntje dit ook niet gaat overleven. Asiel gebeld en die wist niet dat ze daar niet voor waren ingeënt. Wie is er nou de schuldige dan ? We voelen ons hopeloos en verkeerd geïnformeerd. Gewoon drie konijnenleventjes verwoest en een erg verdrietig meisje. Nalatigheid ? Kosten besparing van het asiel ? Wij zijn in ieder geval erg verdrietig en boos! Vanavond naar de DA voor de inenting tegen RHD2 maar vrees dat het te laat is ..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .