Spring naar bijdragen

Nikki15

Members
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over Nikki15

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ze zijn 1 keer in de zoveel dagen vruchtbaar. Als je geluk hebt, dan is ze niet zwanger. Anders zie je over een maand baby's lopen. Je kan niet echt zien dat ze zwanger zijn tot op het laatste moment. Dan zie je echt een peer vorming lichaam.
 2. 1. Wat is een konijn 2. Konijnen in het wild 3. Konijnen als huisdier 4 Franse hangoor hier zijn een paar deelvragen nog succes!
 3. Een vriend van mij heeft ooit gerbils gehad en hij zei dat ze s'nachts vaak (hard) stampen. Die gerbils hebben gevochten en toen was er helaas nog maar 1 over. Hier is wel een goede site https://www.gerbil.nl/gerbil-informatie/gerbil-aanschaf/gerbils-per-twee-houden/
 4. Dan denk ik dat niet mogelijk is. Dan ben je met de auto al anderhalf uur bezig. Bedankt voor de moeite
 5. Al onze campbelli's hebben al een warm tehuis. Het 2 de nestje is al geboren😅. Ik weet niet waar je woont, want voor hetzelfde geldt moet je 2 uur rijden ofzo. Van mij mag je wel een hamster hebben.
 6. Bedankt! Het is me al gelukt. 3 jongetjes en 1 meisje. Ik heb ze op een doorzichtig plaat gelegd en toen van onder bekeken met een vergrootglas🤣. Ik heb vooral naar de geurklier gekeken. Ook is het geslacht van een mannetje meer een streepje en die van een vrouwtje een gebied. De vorm van het achterlijf is nog niet helemaal ontwikkeld als de hamsters nog maar 3/4 weken zijn
 7. Ik heb 2/3 weken geleden een nestje campbelli hamsters gekregen. Ik probeerde laatst het geslacht te bepalen, maar ik kom er echt niet uit! Ik heb op internet al veel gekeken enzo. Het is ook moeilijk om ze vast te blijven houden, want ze spartelen. Heeft iemand tips?
 8. Heb je ze gecheckt op vlooien of mijten?
 9. Ik weet Niet wat voor soort hamster je hebt, maar een gemiddelde hamster weegt ongeveer 30 gram (denk ik). Als hij nu nog gezond beweegt, eet en drinkt dan is er niks aan de hand. Zolang hij gezond is, dan is er niks aan de hand
 10. Wat leuk! Heb expres een plastic wiel, omdat die van ons nog wel eens vaak plast tijdens het rennen en anders rot het hout snel.ik doe altijd wel veel bodembedekking in, maar na een tijdje wordt het plat? Tenminste bij mij wel. Beertje ( de hamster op de foto) heeft net jongen gekregen dus ik heb de zandbak eruit gehaald. Ik ben bang dat als ik een waterbak neerleg, dat er een jong dan verdrinkt😅. Jij hebt echt een leuk hok! Complimenten! Ik wil wat meer spullen in de kooi doen, maar ik weet nooit zo goed wat ik erin kan doen.
 11. Soms heb je van die plastic ballen die voor babies zijn gemaakt. Je moet wel kijken of Ze geen kleine dingetjes hebben waar een konijn in kan stikken. Ik had er eentje bij de action gekocht. De konijnen waren er dol op! (En hij gaat langer mee :) soms kun je ook speelgoed maken van karton. Daar hebben ze heel veel tutorials van op youtube
 12. Wat een leuke kooi! Bin cages zijn best goede kooien voor hamsters. mijn vader heeft veel aquaria, dus daarom hebben wij een aquarium. Ik zie alleen geen waterfles bij jou. Een tip is om bij de action zelfklevende klittenband te kopen. Dat is handig als je een Bin cage of aquarium hebt. :)
 13. Update: de hamsterbabys zijn vandaag geboren.
 14. Moet ik de zandbak en het trappertje ook weghalen? ( voor de veiligheid) .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .