Spring naar bijdragen

Allis

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Allis

 • Rang
  Groentje
 1. Hoi! Bedankt Renske34! Maar nu lijkt het wel of ze je een soort van aanvalt. Als ik me hand ik de kooi doe vliegt ze er op af en als ik der met me vinger wil aaien wil ze hem gelijk vastpakken en als ik het laat doen zal ze waarschijnlijk weer bijten. Maar durf haar niet goed op me hand te laten lopen omdat de kans groot is dat ze bijt. En ja ze komt uit de dierenwinkel. Zou dit nog overgaan? Want me vorige hamster kwam van de intratuin en die kon gelijk op me hand een zaadje eten en in totaal heeft zei maar 2 x in heel haar leven gebeten. Groetjes Allison en Whoppy (me hamster 😉)
 2. Allis

  Mijn hamster bijt

  Hej, ik heb nu ongeveer 3 dagen een nieuwe hamster. Een rusje. Maar als ik haar een zaadje wil geven (en dan heb ik het tussen me vingers) dan snuffelt ze eerst wat aan dat zaadje en daarna bijt ze me. En t doet nog best zeer ook! En als ik me hand in de kooi leg dan bijt ze ook gelijk. Is dat omdat ze nog moet wennen of iets anders? groetjes Allison
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .