Spring naar bijdragen

Hildebrand en Poek

Members
 • Aantal bijdragen

  68
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Hildebrand en Poek

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik zou even naar de dierenarts gaan! Dat is denk ik het beste wat je kan gaan doen
 2. Oww gelukkig is er niks mis! De konijnenbrokken:
 3. Oww, dat wist ik niet. Zal de volgende keer weer stro gebruiken.
 4. Het kleine balletje hebben ze is een keer helemaal stuk gesmeten, omdat ze het zo leuk vonden, haha, heb toen nieuwe gekocht 🙂 De grote bal is hun voetbal, mag alleen in de ren gebruikt worden anders neemt het teveel ruimte in. De takken zijn wilgentakken. Vinden ze heerlijk om aan te knagen. Ik heb eerst opgezocht of ze het wel mogen hebben. Ze mogen het alleen als ze ingeent zijn! Je kan die takken kopen maar het best kan je ze zelf snoeien.
 5. Ik heb een vraag over mijn konijn. Ze is de hele tijd aan het schuren met haar kin tegen alles. Het hout, de speeltjes, noem maar op. Heeft ze last van haar tandjes? Want ze heeft wel eens eerder last gehad van haar tandjes, toen knaagde ze niet genoeg. Maar nu eet ze wel gewoon goed. Normale portie brokjes en veel hooi.
 6. Dat een konijn met geen maatje sneller dood gaat omdat ze simpelweg gewoon ongelukkig zijn!
 7. Mijnen worden altijd in de zomer ingeënt, tegen myxomatose, RHD en RHD2. Het werkt voor een heel jaar zij de dierenarts
 8. Omdat er myxomatose (ik weet niet hoe je het schrijft) op kan zitten en dan worden ze ziek
 9. Het kleine balletje hebben ze is een keer helemaal stuk gesmeten, omdat ze het zo leuk vonden, haha, heb toen nieuwe gekocht 🙂 De grote bal is hun voetbal, mag alleen in de ren gebruikt worden anders neemt het teveel ruimte in. De takken zijn wilgentakken. Vinden ze heerlijk om aan te knagen. Ik heb eerst opgezocht of ze het wel mogen hebben. Ze mogen het alleen als ze ingeent zijn! Je kan die takken kopen maar het best kan je ze zelf snoeien.
 10. bedankt, voor de tips! Die van de eiren is zeker handig, ik opende is een keer een rot ei. Ik ging bijna over mijn nek😅
 11. Hai, ik weet dat dit misschien een beetje dom is, maar ik heb per ongeluk chocolademelk gedronken die een maand over de datum was. Twee weken geleden voor het eerst geopend. Ik zag het pas toen ik het pak al op had. Het smaakte en rook gewoon goed, zaten verder geen ‘klontjes’ in moet ik mij nu zorgen maken of niet?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .