Spring naar bijdragen

WBunny

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over WBunny

 • Rang
  Groentje
 1. Dankjewel voor alle reacties en tips, ik heb nog wat vragen. De baby’s hebben hun ogen gisteren open gedaan alles zelf zonder mijn hulp. Nu vroeg ik me af wanneer ik een beetje brokjes en een waterbakje in hun stuk van het verblijf moet leggen. Ook vraag ik me af of ik mijn mannetje wanneer hij weer helemaal hersteld is weer terug kan doen bij het vrouwtje en haar baby’s hij was altijd erg lief voor haar en voor de baby’s of moet ik hem nog acht weken los van ze houden dat zou ik voor hem erg moeilijk vinden aangezien hij dan in een veel kleiner binnenhokje moet blijven die ik dan wel bij haar in het grote ren ga zetten als dat echt moet zodat ze toch een beetje samen kunnen zijn.
 2. Het nestje is een week geleden geboren, het zijn er 4 twee lijken erg op hun vader (zwart) en twee lijken erg op hun moeder (wit gevlekt), toen we het nestje gevonden hadden een paar dagen geleden is het mannetje apart gezet en hij is gisteren gecastreerd, na het nestje ga ik ze zeker weer aan elkaar koppelen want papa en mama zijn erg gehecht aan elkaar. Ik vind het erg moeilijk wat ik met de baby’s moet doen het liefst wil ik ze allemaal zelf houden maar dat gaat helaas niet misschien geef ik er twee aan een vriendin die ik goed ken en hou ik er twee zelf, ik heb erg goed ingelezen over de baby’s en ik en de dierenarts doen ons best. De oortjes maken natuurlijk niet uit maar ik was gewoon super benieuwd en kon er niks over vinden online
 3. Wauw, zie nu al een enorme fout in mijn eerste bericht ik bedoelde dat eentje een dwerg hangoor is en van eentje weet ik het ras niet maar hij heeft recht opstaande oren
 4. Hoi, ik heb een onverwacht nestje gekregen van mijn twee konijntjes (ik dacht dat het twee vrouwtjes waren) eentje is een hangoor en eentje is een dwerg hangoor en eentje (waarvan ik het ras niet weet lijkt op een kleine haas) met dus recht opstaande oren, nu vroeg ik me af of iemand wist voor oortjes ik kan verwachten bij de baby konijntjes??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .