Ga naar inhoud

drentheboy

Members
  • Items

    505
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door drentheboy

  1. Ik wist dat Franse Hangoren erg kunnen gooien met spullen en voerbakken. Tot nu heeft mijn Lucky alleen nog maar gegooid met zijn speelgoed. Dit was erg leuk om te zien. Nu hoorde ik net een hard geluid. Net alsof iemand telkens hard tegen een glas tikte. Ik ging zoeken waar het vandaan kwam en kwam buiten uit. Lucky tilde zijn hele zware keramieke voerbak aan de rand op met zijn tanden en liet hem dan weer terugvallen op de stenen. Dit hoorde ik gewoon binnen heel hard. Ik dacht eigenlijk wel dat de bak te zwaar zou zijn. Hij had dit nog nooit eerder gedaan. Blijkbaar is hij niet zwaar genoeg.

    De bak is gelukkig niet beschadigd en hij heeft er twee (een voor groente en een voor biks) dus hij kan nog gewoon eten als hij er eentje kapot maakt, maar dit gaat natuurlijk een keer mis.

    Ik zat nu te denken om misschien een andere voerbak aan te schaffen, maar ik heb geen idee wat nu handig is. Ik zat zelf te denken aan deze

    rvsbak1.JPG

    Mooie hoog kwalitatieve roest vrij stalen voerbakken die d.m.v een contra plaatje eenvoudig aan de muur worden geschroeft van het hok. zo kunt u de voerbak makkelijk bevestigen en er weer afhalen.

    Is ook te gebruiken als drinkbak, geen gerommel meer in het hok, geen omgegooide bakken meer!

    inhoud 850 ml - 660 gram korrels

    geschikt voor ruim 1 dag voer voor een groot konijn ( franse hangoor, vlaamse reus)

    Het liefst wil ik iets waar niet mee te gooien valt. Iets wat onbreekbaar is (zoals sommige gebruiken) zie ik niet zitten. Hij moet weten dat een voerbak is om uit te eten en dat je er geen andere dingen mee kan doen.

    waar kan je die bakjes kopen ???

  2. Dan wacht maar niet te lang met laten helpen,want een ongeluk zit in een klein hoekje:bad:Zit je na afloop van het,,feestje,, met inplaats een kater, 3 nesten jonge konijnen!!Alles behalve grappig dus.:yes:Zoals je zelf al aangeeft, breken de heren nu al de tent af omdat ze weten dat er meisjes in de buurt zijn.Gauw laten helpen dus!!!!:bounce:

    3 nesten poeh daar word je niet vrolijk van

  3. Pfoeh... ik schrok al ;)

    Probeer je rammen zo snel mogelijk te laten casteren. Als straks de hormonen beginnen op te spelen kunnen ze gaan vechten.

    ja whahaha 2 rammen 3 voetsers bij elkaar nou dat zal een mooi feest worden hahaha:mdr::mdr:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .