Spring naar bijdragen

Romy11

Members
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Goed

Over Romy11

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Romy11

  Zindelijk maken

  kleedje weghalen ga ik inderdaad even doen van het weekend. En waterbakje verplaatsen is ook een goeie, ze plast vooral daar naast. Bedankt voor de tips!😇
 2. Romy11

  Zindelijk maken

  komt inderdaad uit een opvang. De keutels gaan al stuk beter. Vind nog maar een paar keuteltjes in de ren en naast het eetbakje in het hok, maar dat is logisch en is ook niet erg. Heb nog een klein stukje kleed in de ren liggen, wil thuis zijn als ik heel het kleed weg haal zodat de plas niet heel de dag op de vloer ligt😋 ze heeft een paar kleine plasjes overal op het kleed, en 1 plek op het kleed waar ze het meeste plast, naast het bakje met water. Dus denk dat ik die in het hok ga verplaatsen. Denk dat het ook gewoon even tijd nodig heeft en dat het wel goed moet komen😇
 3. Romy11

  Zindelijk maken

  ik heb nu ook hennepvezel in de toiletjes liggen. Heb voor de rest alleen in de bovenverdieping van het hok back2nature liggen met stro en in het nachthokje alleen stro. In de beneden verdieping nu 2 toiletjes met alleen daarin bodembedekking en in de ren alleen een kleedje. Heb nu een kleedje weggehaald en ze hebben nu voor 1/4de een kleed in de ren. Heb tot nu toe nog geen plasjes op de vloer gevonden, alleen op het kleedje, dus hopen dat het zo blijft gaan!😊
 4. Romy11

  Zindelijk maken

  We hebben haar nu bijna een week, dus kan inderdaad nog dat het nog een beetje wennen is. Maar dacht misschien zijn er tips om haar te helpen te begrijpen het op de wc te doen. De kleedjes weghalen is wel een goed idee, ga ik van het weekend even proberen. Heb er nu 1 weggehaald om te zien of ze het alleen op het kleedje doet of ook op se vloer. De keuteltjes vind ik ook niet zo erg, gaat meer om de plasjes. Ze heeft ook niet echt een vaste plek in de ren waar ze plast, ligt overal een klein plasje. Is dit dat vooral het territorium bewaken dan?
 5. Romy11

  Zindelijk maken

  Hallo allemaal, Ik heb nu een half jaartje een gecastreerde ram die helemaal zindelijk is. Maar sinds kort heb ik er een voedstertje bij van 2 jaar die niet zindelijk is. Ik had al gelezen dat een grotere bak helpt dus heb een kattenbak gehaald. Hier passen ze met zn 2en makkelijk op en hangt een hooiruif boven die altijd gevuld is. De keutels doet ze een gedeelte daar in, maar ook een groot gedeelte in het hok en in de ren. De keutels leg ik dan steeds allemaal in het wctje. Ook laat ze plasjes overal. Heb al geprobeerd om een wc neer te zetten op de plekken waarop ze plast, maar dan plast ze ergens anders en de wctjes worden omgegooid😅 Ik kan ook niet steeds de plekken waar ze heeft geplast schoonmaken want heb 2 kleedjes liggen in de ren, want de vloer is glad en dan glijden ze steeds uit. En dan zou ik elke dag de kleedjes in de was moeten gooien. Hebben jullie tips die ik kan proberen? 🐰
 6. Romy11

  Hoe verder

  Ja is echt super leuk om te zien! Ben naar het warme holletje in zwijndrecht geweest.
 7. Romy11

  Hoe verder

  ze zijn nu dan sinds donderdag allebei hier en gaat super goed! Echt super leuk om te zien hoeveel leuker het is als je een leuk koppeltje hebt dan een konijn alleen. Merk ook aan clyde dat hij veel actiever is en veel beter eet. Ze zijn een heel leuk en lief konijnen stelletje❤️
 8. Romy11

  Hoe verder

  Hooi allemaal, Ik zou jullie nog op de hoogte houden hoe het verder is gegaan. Bunnie hebben we dus uiteindelijk naar een asiel gebracht en ze is daar bezig met een koppeling. En clyde zit momenteel in een ander asiel voor het koppelen met een prachtige voedster rosalinde. Kreeg gisteren bericht dat dit super goed gaat en ze elkaar helemaal leuk vinden. Donderdag ga ik ze ophalen, super veel zin in! Bedankt voor jullie hulp, ben super blij met de keuzes die ik uiteindelijk heb gemaakt.
 9. Wat een super leuk konijntje! Wij zijn nog opzoek naar een vriendinnetje voor clyde (gecastreerde ram van 7 maanden). Ik weet wel hoe het moet maar heb alleen nog niet veel ervaring met koppelen, heb er nu 1 gehad met clyde, maar was helaas geen match. Ook woon ik in zoetermeer dus is wel een uurtje rijden. Ik hoor graag als je interesse heb😇
 10. Romy11

  Hoe verder

  Het was gelijk toen ze elkaar zagen heel erg vlinderen, bunnie op clyde rijden en vechten. Toen ik ze beetje uit elkaar duwden, gelijk weer op elkaar af en vechten.. Dankjewel en doe ik!
 11. Romy11

  Hoe verder

  Heb het zojuist geprobeerd. Het ging heel anders dan de vorige keer. Bunnie ging opeens op clyde rijden terwijl hier de vorige keer helemaal geen sprake van was. Dit zorgde ervoor dat ze allebei dominant waren en ze dus gingen vechten. Heb ze dus uit elkaar moeten halen. Heel *** en *** , maar dit is dus geen match. Ik ga nu opzoek naar een goede opvang in de buurt en met veel verdriet bunnie (hebben we het minst lang) wegbrengen en daar een vriendinnetje zoeken voor clyde. Bedankt voor jullie reacties!
 12. Romy11

  Hoe verder

  Goedemiddag allemaal, 3 weken geleden heb ik clyde (ram van 7 maanden) en bunnie (voedster van 5 maanden) proberen te koppelen. Dit ging voor de eerste 2 uurtjes heel goed. Clyde bleef wel veel op bunnie rijden, maar ze gingen ook veel tegen elkaar aan liggen en waren veel rust momenten. Toen ik weg ging om wat te eten hoorde ik veel lawaai van boven komen. Toen ben ik gaan kijken en waren ze in mijn beleving aan het vechten. Maar omdat het mn eerste keer is en ik nog niet goed wist waar ik op moest letten weet ik nou niet zeker of het echt vechten was. Op advies heb ik nu 3 weken gewacht en wilde vandaag weer opnieuw gaan koppelen. Alles stond klaar in de badkamer. Bunnie had ik al neergezet. En toen ik clyde wou halen (hij kan de badkamer inkijken als de deur open staat van zn kamer) wou hij zn hok niet meer uit en begon te stampen. Dus heb ik bunnie weer in der hok beneden gezet want kon zo niet gaan beginnen aan de koppeling. Weet iemand wat dit betekend en of ik het misschien straks gewoon weer kan proberen? Alvast bedankt.
 13. Romy11

  Hoe verder

  Hooi allemaal. Vandaag is de dag dat ik weer wou gaan proberen met koppelen. Ik had alles helemaal klaag gezet, alle tips doorgelezen, was er helemaal klaar voor. Bunnie staat beneden dus die heb ik als eerste in de koppelruimte (badkamer) gezet, toen liep ik naar clyde die de badkamer in kan kijken als de deur van zijn kamer open staat. En die wou opeens zn hok niet uit en begon te stampen. Dus heb ik bunnie maar weer in der eigen hok gezet want kon zo niet beginnen met de koppeling. Weet iemand wat dit kan betekenen en of ik het zo misschien gewoon weer kan proberen?
 14. Romy11

  Hoe verder

  Super bedankt voor jullie reacties! Ik heb over 3 weken een lang weekend vrij dus ben van plan om het dan weer te proberen. Ik ga alle tips nog even goed doorlezen en hopen dat het goed gaat!
 15. Romy11

  Hoe verder

  Boksen, schoppen, gillen en als een balletje over de grond rollen was gelukkig niet het geval. Het was alleen wel dat er echt plukjes haar rond vlogen. Moet ik ze dan wel uit elkaar halen als ze dan die plukjes bij elkaar er uit aan het halen zijn en dan wat ik zag als vechten, maar wat dan blijkbaar niet echt vechten was? En zo ja, moet je ze dan wel gewoon bij elkaar in de ren laten of even van elkaar weg doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .