Spring naar bijdragen

JudithenNoa

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over JudithenNoa

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bedankt voor jullie reacties.! Ik heb verder geen andere konijnen. Het ene oogje knijpt hij een beetje dicht, daar heeft hij wel last van denk ik. Andere oog niet heb ik het idee. Puck woont al jaren dag en nacht vrij in huis. Met z'n vriendinnetje, de hele dag samen spelen, slapen, eten en elkaar aflebberenšŸ˜œ Tunnels, graafbak, doos om te slopen, krantjes om te scheuren heeft hij allemaal. Ook voerspelletjes doen we elke dag. Hij heeft nu een grote knuffel van mn dochter waar hij tegenaan slaapt. De hele avond ligt hij bij ons op de bank en ik aai en knuffel hem de hele dag door. Wellicht is clicker training nu een leuk/goed idee voor afleidingšŸ˜ŠšŸ‘ Ook ik heb het liefst een nijn uit de opvang, maar inderdaad door deze situatie is de verleiding groot om via andere weg een vriendinnetje te zoeken. Hij eet en drinkt gelukkig goed, is aangekomen en de e-cuniculi verschijnselen zijn bijna weg. Maar blijf wel doorbehandelen. Hoe lang de genezing van z'n oogjes duurt..ik lees op internet dat dat heel verschillend is. Ik zie al wel wat vooruitgang! Pffff lastig dit!
 2. Mijn voedster is 4 weken geleden overleden, waarschijnlijk aan e-cuniculi. Ze dronk en plaste veel na inenting en vakantie opvang, ook veel afgevallen. Daarna is het heel snel gegaan ondanks start fenbendrops. M'n Nederlandse hangoor dwerg rammetje Puck van bijna 6 jaar kreeg een scheve snuit en ook afgevallen, ook hij vol aan de fenbendrops, nog steeds. Daarom heb ik gewacht met koppelen, afwachten hoe het ging met hem. Hij at en dronk goed, was wel stiller en lag steeds bij een knuffel die ik hem gegeven heb. Komt steeds achter mij aan en bij ons op de bank liggen. Mijn nijntjes wonen dag en nacht vrij in huis. Maar hij werdt steeds stiller en blijkt op beide oogjes een hoornvlies beschadiging/ontsteking te hebben (1 oogje knijpt hij een beetje dicht) waar hij sinds dinsdag isathal ooggel voor krijgt 4 keer per dag. Ook heeft hij sinds vorige week zijn hele onderbuik kaal geplukt en is nu z'n liezen en achterpootjes. Dat komt door gemis van zijn maatje! Als hij lekkers krijgt komt hij vrolijk en enthousiast naar ons toe rennen en spelen met krantjes en voerspelletjes leeft hij van op. Mijn dilemma is nu, kan ik hem al koppelen, want dit is echt zielig! Al contact met opvang gehad, maar die willen niet koppelen tot zijn ogen helemaal genezen zijn. Ik heb 2 hele lieve nhd voedsters van 2 jaar op het oog voor een speeddate bij een fokker. Voedster mag terug als de koppeling niet mocht slagen. Wat moet ik doen? Puck kwijnt duidelijk weg, vooral de nachten zijn vreselijk voor hem. Straks heeft hij zichzelf helemaal kaalplukt of nog erger.. Overlijdt hij van eenzaamheid. Met z'n oogjes gaat het beter, knijpt iets minder met z'n ene oog en het andere oog is gewoon open.. daar kwam eerst viezigheid uit, nu inmiddels bijna niet meer!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .