Ga naar inhoud

Ot&Sien

Members
 • Items

  1.512
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

Alles dat geplaatst werd door Ot&Sien

 1. Sien had dit ook en zij bleek uiteindelijk haakjes te hebben. Ik zag bij haar verder geen aanwijzingen voor haakjes want ze at prima (zowel brokjes als groente als hooi). De haakjes zijn enkele maanden geleden verwijderd en sindsdien eet ze haar blindedarmkeutels weer gewoon op. Haar onderkant is schoon gebleven. (Ze hebben het tijdens het verwijderen van de haakjes meteen even goed schoongemaakt 😉) Mocht je dus geen andere oorzaak kunnen vinden dan zou ik zeker het gebit even na laten kijken.
 2. Ot&Sien

  Hallo!

  Welkom! 🐰
 3. Wat prachtig geschreven en wat een bijzonder lief konijn was Otje... 🥲 Heel veel sterkte gewenst met dit verlies.
 4. Hè wat verdrietig... Heel veel sterkte gewenst...
 5. Dan zou ik zelf wel snel in de richting van snot gaan denken. Hoor of zie je jouw voedster weleens niezen?
 6. Zijn het vieze, vastgeplakte haren? Ik heb ooit een konijntje met snot gehad waarbij de haren van de voorpootjes tegen elkaar gingen plakken en daardoor wat harder werden maar ik weet niet of je dat bedoelt?
 7. Hopelijk valt er nog iets aan te doen, maar indien dit niet het geval is zou ik haar niet meer laten lijden...hoe moeilijk ook. Veel sterkte en wijsheid gewenst.
 8. Wat heerlijk voor hem! 🥰
 9. Hier precies zo! En dan meestal om 5 uur 's ochtends 😅
 10. Sien is enorm aan het verharen ineens! Bij Freek heb ik het nog nooit gemerkt, je ziet het bij hem hooguit aan de "wenkbrauwlijn". Ze eten hier nog hun normale hoeveelheid brokjes. Onze ren is bijna de hele dag in de schaduw en de tegels voelen al redelijk koel aan, dat scheelt. De Icepod vinden ze hier maar een vreemd ding, dus ik heb nu een Trixie koelplaat besteld om te kijken hoe ze daarop reageren. Ik probeer de Icepod altijd wel in de buurt te leggen van de plek waar ze gaan liggen, zodat de omgeving daar nog wat gekoeld wordt. Freek is een echte zonaanbidder. Die zoekt 's ochtends vroeg bewust het zonnetje op in de hoek van de ren en gaat dan languit liggen genieten.
 11. Dankjewel en klopt, daar heb ik het liever niet over hier op het forum. Evee is op de hoogte en dat is voor mij goed zo. Het gaat nu weer goed met me en dat is het belangrijkste. 😚
 12. Ja, het gaat nu gelukkig weer goed met me. 😊 Lief dat je het vraagt.
 13. Wat een mooi hok is dat zeg! Mag ik vragen welke dat is?
 14. Ik strooi het los in hun verblijf. Ze eten er rustiger door en ze hebben mooi wat te doen.
 15. Nog een fotootje van Sien (hangoor) en Freek. 🥰
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .