Spring naar bijdragen

Blue&Indy

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Blue&Indy

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nee, ze kan niet zwanger zijn. Haar maatje is gecastreerd en verder kunnen er geen andere konijntjes bij komen. Inmiddels zie ik haar niet meer aan haar vacht plukken of iets dergelijks, dus misschien was het vals alarm. Bedankt in ieder geval!
 2. Dit is trouwens mijn eerste voedstertje en ik heb dus verder nog geen ervaring met schijnzwangerschap. Hier in ieder geval 2 foto's van mijn vermoeden.
 3. Blue&Indy

  Eerste keer schijnzwanger

  Hoi allemaal, Ik heb even een vraagje. Ik vermoed dat mijn voedster van 1,5 jaar voor het eerst (bij mij in ieder geval, ze komt uit een opvang) schijnzwanger is. De leefsituatie van mijn konijntjes is dat ze de afgezette tuin in mogen als ik thuis ben. Ik zet dan gewoon de deur maar de tuin open zodat ze naar eigen zin naar buiten en naar binnen kunnen. Snachts en wanneer ik niet thuis ben zijn ze binnen in huis en hebben ze een eigen kamer tot hun beschikking. Mijn vraag is nu: het voedstertje begint aan haar vacht te plukken, dus ik denk dat ze schijnzwanger is. Alleen ze is daar nu dus buiten mee bezig. Ik heb nog niet gezien dat ze ergens ermee bezig is om een nestje te bouwen. Wat is verstandig? Moet ik haar zo lang dat ze schijnzwanger is binnen houden zodat ze dáár haar nestje kan bouwen of kan ik de situatie laten zoals hij is en ze snachts en wanneer ik niet thuis ben ze binnen houden en voor de rest gewoon hunzelf optie geven om wel of niet naar buiten te gaan? Hopelijk is de vraag een beetje duidelijk hihi. Bedankt alvast voor evt. reacties
 4. Blue&Indy

  nieuw

  Hoi allemaal, Ik ben Esther en heb sinds een paar maanden een smoorverliefd koppeltje van een ex-ram (Blue) en een voedstertje (Indy). Ik heb me hier vooral aangemeld om dingen bij te leren en, indien nodig, dingen te kunnen vragen. Een beetje gezelligheid is uiteraard ook nooit weg! Groetjes Esther
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .