Spring naar bijdragen

Newport

Members
 • Aantal bijdragen

  36
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Newport last won the day on 28 December 2019

Newport had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Over Newport

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

115 profielweergaven
 1. Newport

  Ren

  Hij woont binnen.
 2. Newport

  Ren

  Hij springt met gemak uit zijn huidige ren en die is zestig centimeter hoog. De rugleuning van de bank is denk ik een meter en daar springt die ook zo op vanaf de grond. De puppyrennen die ik heb opgezocht zijn ook maar tachtig centimeter hoog.
 3. Newport

  Ren

  Mijn konijn liep in eerste instantie dag en nacht los, maar helaas blijft hij aan mijn muren knagen tot hele gaten aan toe, ondanks een heel huis vol verschillend speelgoed dat ik ook voor de plekken leg waar hij dit doet. Ook heb ik al tientallen euro's uitgegeven aan anti-bijt sprays. Doordat hij over de ren springt en dit ook doet wanneer ik de bovenkant af probeer te zetten met doeken, ben ik op zoek naar een ren waar hij niet uit kan komen. Echter kom ik dit zelf niet tegen. Willen jullie meedenken?
 4. Newport

  Graafbak

  Ik heb de bak besteld en inmiddels in huis. Het lukte mij niet om een video in te voegen, dus ik heb twee schermopnames gemaakt. De bak is in ieder geval goedgekeurd door de nieuwe eigenaar!
 5. Newport

  Graafbak

  Ja, volgens mij ook. Het ziet er uit alsof het zelf is gemaakt. Ik ga ook eens kijken of ik zelf aan de slag kan.
 6. Newport

  Graafbak

  Dank je wel! Ik kwam bij deze video uit: https://www.picuki.com/media/2198602921574435541. Dat lijkt inderdaad op de bak in de openingspost.
 7. Ik was vergeten te vermelden dat hij ook nog een voerbal heeft waar hij elke dag mee rolt totdat de brokken op zijn. Ik geef hem met regelmaat een doos of een wc-rol met hooi er in, maar hij vindt karton ook na een dag niet meer interessant. Ook eet hij dit voornamelijk op. Ik heb net een graafbak, een schuilplaats en alvast een Ice Pod voor de zomer in mijn winkelwagen geplaatst. Ik zal nog verder kijken naar aanleiding van jullie tips. Bedankt voor de reacties.
 8. Newport

  Graafbak

  Ik ben ook benieuwd naar de bak in de openingspost.
 9. Mijn konijn vindt zijn speelgoed niet interessant. Hij heeft een bal met een bel er in, zowel van hout als één van plastic, een wilgenbal, wilgentakken, een graswortel en een tunnel. Wat zou hij wel leuk vinden om mee te spelen?
 10. Newport

  Secret Santa!

  Druk, druk, druk in December! Maar ook ik heb mijn pakket ontvangen en door middel van een hele leuke puzzel ben ik er achter gekomen dat Mystique mijn Secret Santa is. Namens mij en mijn konijn heel erg bedankt voor het lekkers. Vooral het johannesbrood valt in de smaak.
 11. Newport

  Overstappen van voer

  Op dit moment krijgt mijn konijn Supreme Science Selective Junior. Volgens de verpakking is dit te voeren tot twintig weken. Deze leeftijd heeft hij bereikt en de zak is bijna leeg. Ik wil graag overstappen van voer door zijn leeftijd en omdat ik het huidige merk toch wel erg prijzig vind. Ik heb de ingrediënten er bij gepakt en ik ben het momenteel aan het vergelijken met voer van andere merken. Aangezien dit zo'n klus is ben ik benieuwd of er leden zijn, welke hier meer vanaf weten dan ik en mij een merk aan kunnen raden.
 12. Bij bol.com. Ik houd er van!
 13. Newport

  Secret Santa!

  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
 14. Ik ga hier niet mee naar de dierenarts, omdat mijn ervaring (helaas) is dat zij ons niet verder kunnen helpen. Mijn eerste konijn had deze symptomen namelijk met regelmaat. Ik ben zeker tien keer met haar bij maar liefst drie verschillende dierenartsen geweest in een jaar, waarvan er twee konijnkundig zouden zijn volgens de site. Ik kreeg te horen dat ze zelf haar poot zo hield. Ik kreeg naast mijn consult pijnstilling en ontstekingsremmers mee. Uiteindelijk hebben ze op aandringen toch foto's gemaakt waaruit nog geen duidelijkheid kwam. De laatste dierenarts wilde zonder een diagnose haar poot laten amputeren voor ruim duizend euro zonder de nakosten. Ze is toen in het weekend overleden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .