Ga naar inhoud

Newport

Members
 • Aantal items

  70
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Newport won de laatste dag op 28 december 2019

Newport had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

12 Goed

Over Newport

 • Titel
  Lamprei

Recente bezoekers van dit profiel

298 profielweergaven
 1. Ik heb een tijd geleden een post voorbij zien komen van iemand op dit forum, over een site waarop je een term kunt selecteren en als je dat doet, krijg je te zien in welke films, series en games dit voorkomt. Denk aan het dood gaan van dieren. Volgens mij ging die post daar ook over, dat deze gebruiker dat niet wilde zien. Ik ben deze site kwijt geraakt en zou hem graag terug vinden. Vanwege mijn PTSS en de daarbij horende triggers, controleer ik liever even van te voren. Wie weet het nog?
 2. Ik had aan graafbak met zand voor mijn binnenkonijnen, maar daardoor leek mijn woonkamer al gauw op het strand. Daardoor heb ik de graafbak naar het balkon verhuisd. Maar nu met het slechte weer hebben ze niets te graven. Daarom zat ik er aan te denken om een vervanger voor het zand te zoeken. Ik zat te denken aan papiersnippers, maar zouden ze dat wel leuk vinden? Ik ben bang dat het wordt opgegeten en er op wordt geplast. Hebben jullie nog tips?
 3. Newport

  Bescherming

  Misschien zeg ik iets heel stoms hoor, maar mijn konijnen komen als ik ze roep. Kun je dat niet aan leren? Dan is je probleem opgelost.
 4. Bedankt voor de reacties! Ze heeft dit gedrag na de betreffende avond niet meer vertoond. Wel piept ze af en toe als mijn ram in de buurt is en duikt ze in één. Net alsof ze bang is. Het volgende moment wassen ze elkaar weer. Hij lijkt er ook weinig van te begrijpen. We gooien het maar op het zijn van een vrouw...
 5. Ja, zeker. Je hoort mij ook niet zeggen dat het niet mag. Ik zou mijn konijnen zelf alleen nooit zou noemen. Maar misschien vinden anderen de namen van mijn konijnen weer niets. Smaken verschillen gelukkig.
 6. Nala en Sima voor een konijn? Ik vind dat typische kattennamen. Frozen en alles er om heen vind ik verschrikkelijk, maar goed, ik ben dan ook geen kind meer. Ik begrijp ook niet dat er (volwassen) mensen zijn die hun konijnen nog Nijn, Flappie of Vlekje noemen. Dat vind ik zo afgezaagd. Mijn, inmiddels overleden, ram heette Dash, maar we twijfelden toen ook over Jaxx. Wat grappig om te zien dat die op de laatste plek staat.
 7. Dat lijkt mij geen goed idee. Ik denk dat een ventilator niet goed is voor de longen van je konijn. Waarom probeer je geen koelproduct dat speciaal voor konijnen is gemaakt? Ik heb de Ice Pod en Trixie koelschijf, om je een idee te geven.
 8. Ik gebruik houten kattenbakkorrels. In mijn ervaring zorgt dat voor minder troep dan hennepvezel.
 9. Mijn voedster van vier maanden is sinds drie dagen niet meer zindelijk. Ze keutelt door het hele huis en blijft plassen op de bank. Mijn (gecastreerde) ram oogt al twee dagen vermoeid. Ik zag net dat mijn voedster op hem aan het rijden was, terwijl hij in eerste instantie de dominantste was van de twee. De koppeling ging twee maanden geleden overigens zonder slag of stoot en er zijn verder geen "problemen" geweest. Ik vermoed dat dit gedrag komt door haar hormonen. Wat kan ik nu het beste doen? Ik heb al bij de dierenarts geïnformeerd voor sterilisatie, maar in verband met het Corona virus en
 10. Bedankt voor het delen! Mijn voedster plast helaas op de bank. Ik ga eens kijken of dit lukt.
 11. Wat ook een beetje flauw is, is om met z'n allen één iemand af te lopen katten in een topic zonder dat jullie weten wat er aan de hand is. Mijn eerste bericht was een algemene reactie op de betreffende zin in de openingspost en deze kon ik na het plaatsen helaas niet meer aanpassen. Daarnaast heb ik de topicstarter direct na haar antwoord op mij in het topic een privé bericht geschreven, dat het om een miscommunicatie ging vanuit mijn kant, waar bij het absoluut niet mijn bedoeling was om wie dan ook te kwetsen en dat ik haar en haar konijnen, nog steeds, het beste wens.
 12. Wat fijn om te lezen dat het weer goed gaat met je konijn!
 13. Ik had een konijn met E. Cuniculi. Zijn hoofd begon steeds meer te kantelen tot het punt dat hij om begon te vallen. Na nog geen drie seconden spartelen kwam hij dan aweer overeind. Ik heb hem drie maanden lang, in overleg met de dierenarts, fenbendrops gegeven. Dit mocht niet baten. Ondanks dat hij at, dronk, keutelde en speelde, gaf dat de dierenarts aan dat hij alleen maar achteruit kon gaan als we helemaal zouden stoppen met het toedienen van, de situatie niet verbeterende, medicatie. Omdat ik hem de pijn wilde besparen, heb ik hem in laten slapen op twee jarige leeftijd. Ik mis hem nog el
 14. Ik heb inmiddels twee konijnen. Mijn ram, welke nu gecastreerd is, liep los in huis en is zindelijk, maar mijn voedster plast helaas op de bank. Aan het einde van de maand komt mijn nieuwe bankstel binnen, waar ik enorm hard voor heb gespaard, en ik ben eigenlijk op zoek naar een manier om deze te beschermen. Ik dacht aan waterdichte hoezen, maar ik kan ze niet vinden in de maten van een grote driezitsbank met lounge gedeelte. Ik wil de hoes er alleen op als ik niet thuis ben en 's nachts en in de tussen tijd blijf ik mijn voedster zindelijker proberen te maken. Tips om het plassen op de bank
 15. Je moet niet schrijven dat je er niet op in gaat als je zelf de discussie aan gaat, mij woorden in de mond legt en je eigen conclusies trekt. 🤡 Ik wens je in ieder geval succes met de situatie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .