Spring naar bijdragen

Newport

Members
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Newport last won the day on 19 Oktober

Newport had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over Newport

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bij bol.com. Ik houd er van!
 2. Newport

  Secret Santa!

  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
 3. Ik ga hier niet mee naar de dierenarts, omdat mijn ervaring (helaas) is dat zij ons niet verder kunnen helpen. Mijn eerste konijn had deze symptomen namelijk met regelmaat. Ik ben zeker tien keer met haar bij maar liefst drie verschillende dierenartsen geweest in een jaar, waarvan er twee konijnkundig zouden zijn volgens de site. Ik kreeg te horen dat ze zelf haar poot zo hield. Ik kreeg naast mijn consult pijnstilling en ontstekingsremmers mee. Uiteindelijk hebben ze op aandringen toch foto's gemaakt waaruit nog geen duidelijkheid kwam. De laatste dierenarts wilde zonder een diagnose haar poot laten amputeren voor ruim duizend euro zonder de nakosten. Ze is toen in het weekend overleden.
 4. Ik kom net de woonkamer in en het viel mij op dat mijn konijn er niet vrolijk uit zag. Hij leek pijn te hebben. Ik heb hem opgetild om te bekijken en zijn linkerpoot lijkt wat verdikt te zijn. Ik heb ook voorzichtig gevoeld, maar ik voelde niks en ik kreeg ook geen reactie. Nog geen half uur later speelt hij met zijn voerbal en tunnel, maar hij gebruikt zijn poot niet tot nauwelijks. Ik heb video's gemaakt, maar ik weet niet hoe ik deze toe stuur. Weet iemand wat er mis is en wat ik op dit moment voor hem kan doen?
 5. Newport

  Secret Santa!

  Nou, inderdaad. Ik ga mij zo aanmelden per privé bericht.
 6. Ik heb dit product besteld. Ik zal nog terug koppelen of het werkt.
 7. Hij heeft meer dan genoeg afleiding. Ook in de vorm van speelgoed waar hij aan kan knagen.
 8. Het werd aangeraden door een Youtuber met een konijn. Bij haar konijn helpt het en ze gaf het als tip. Zij maakte het alleen zelf en ik was benieuwd of het ook kant en klaar te koop is.
 9. Ik had de Bite Stop Spray gevonden. Volgens de omschrijving is deze spray geschikt voor honden, katten en knaagdieren. Haarlak durf ik niet te spuiten. Ik ben bang dat hij dat dan binnen krijgt mocht die toch een hap nemen of een lik uit interesse.
 10. Volgens mij stel ik een normale vraag waar je ook een normaal antwoord op kan geven of geen als je niks hebt toe te voegen.
 11. Jawel hoor, ik heb er al één gevonden.
 12. Hierom. De plinten zijn favoriet.
 13. Newport

  Anti bijt spray

  Ik ben op zoek naar een anti bijt spray. Ik heb diverse middelen gevonden op het internet, maar ik ben benieuwd welk middel jullie aanraden. Ook is het meeste voor paarden, honden en katten gemaakt en ik wil er zeker van zijn dat het veilig is voor mijn konijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .