Spring naar bijdragen

Newport

Members
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Newport

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Oh, wat stom! Mijn laptop past het automatisch aan. Ik bedoel natuurlijk zindelijk.
 2. Daar ben ik het niet mee eens. Ze heeft tientallen video's die informatief zijn: zoals het knippen van de nagels, het borstelen van de vacht, hoe je je konijn hinderlijk maakt, hoe je voor je konijn zorgt na een castratie en nog veel meer.
 3. Zou je een voorbeeld kunnen geven over een advies van haar dat niet zou kloppen? Ik ben erg benieuwd.
 4. Ze beantwoord in deze video op 1:18 waarom ze maar één konijn heeft. Ik vind zelf het verkleden geen probleem. Ze laat haar in haar video's zien dat haar konijn dit niet erg vind, dat dit kort wordt gedaan voor bijvoorbeeld een foto en dat de versiering niet gevaarlijk is. Mijn konijnen liepen ook los door het huis. Als je ze goed opvoed is dat geen probleem. Dat is in ieder geval mijn ervaring.
 5. Newport

  Lennon The Bunny

  Ik ben benieuwd of jullie het kanaal Lennon The Bunny op Youtube kennen. Ik vind het zelf erg leuk en leerzaam om naar deze video's te kijken.
 6. Newport

  Bij hoge uitzondering alleen

  Ik ben benieuwd wat jullie vinden van het volgende: Ik kwam via de site van de dierenbescherming uit bij een konijn waarbij in hoofdletters stond vermeld, dat het bij hoge uitzondering alleen te plaatsen is. In de omschrijving stond dat het om een jong dier gaat, dat een hele nare start in het leven heeft gehad waardoor het andere konijnen niet meer duld. Er wordt wel is gezegd dat één konijn geen konijn is. Waarom wordt er voor enkele konijnen dan toch besloten dat het alleen kan of zelfs moet zijn? Hoe zorg je er voor dat een konijn dat geen contact kan hebben met soortgenoten, toch gelukkig is? Maar is dit überhaupt mogelijk? Ik ben erg benieuwd naar jullie mening, maar ook naar meer informatie (met een bron).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .