Ga naar inhoud

Bananza

Members
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bananza's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Tijd voor een update. Ik kon zowaar gisteren uiteindelijk alsnog terecht. Ze is van top tot teen nagekeken maar ze hebben niks kunnen vinden. Omdat ze het wel duidelijk zagen kreeg ik on the spot een second opinion maar ook deze tweede dierenarts vond niks. Er was geen bult te voelen oid en het voelde zelfs niet dik aan. Er werd zelfs gegrapt dat het net leek alsof ze aan 1 kant gewoon een dikkere vacht had gekregen. Aangezien ze verder geen gedrag toont dat er iets mis is hebben we besloten dat we verder onderzoek en eventuele medicatie even laten voor wat het is en we het even aankijken voor een week of 2.
  2. Ja als het dringender was geweest en ze niet meer zou eten zou ik al ergens anders naartoe zijn gegaan. Als er niks veranderd dan durf ik het wel aan met wachten. Gaf de dierenarts zelf ook aan gelukkig. Normaliter kan ik ook veel sneller terecht. Ze zitten alleen volop in verbouwing deze week waardoor ze maar halve dagen open zijn en het dus een stuk drukker is dan normaal. Ik ben wel genoteerd om gebeld te worden mocht er afspraken afgezegd worden. Dus wie weet lukt het deze week alsnog.
  3. Hoi allemaal, Voor ik verder ga wil ik allereerst even zeggen dat een afspraak bij de dierenarts al is gemaakt. Helaas is dit echter pas volgende week mogelijk dus vandaar dat ik toch even benieuwd was of iemand dit herkent. Mijn voedster heeft sinds enkele dagen aan haar linker wang een soort verdikking zitten. Ze houdt er überhaupt niet van als mijn hand daar in de buurt komt dus checken of het gevoeliger is dan normaal is niet echt mogelijk. Alles gaat verder prima, ze eet, ze doet haar behoefte, speelt, slaapt, wast en ga zo maar door. Ik merk eigenlijk niks aan haar gedrag dat er mogelijk iets speelt. Is er iemand die zoiets mogelijk herkent?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .