Spring naar bijdragen

XpluisjeX

Members
 • Aantal bijdragen

  27
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over XpluisjeX

 • Rang
  Lamprei

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Provincie
  Noord-Brabant
 • Namen van de konijnen:
  Pluisje
 • Huisdieren
  Konijn

Recente profielbezoeken

85 profielweergaven
 1. Ik wil graag voor mijn konijn een nieuw speeltje kopen maar ik weet niet zo goed wat ik moet kopen?? wat vinden jullie konijnen leuk, wat niet al te duur is. Of weet iemand een leuke DIY?? Nu speelt hij vooral met de zandbak.
 2. Ik geef hem ook niet heel veel fruit alleen een een plakje komkommer en een klein stukje appel. Want er zit inderdaad veel suiker in.
 3. Bij koud weer doe ik altijd extra veel stro in zijn hok zodat hij het lekker warm heeft, maar als hij het dan nog steeds koud heeft Kun je nog eventueel een kruik in zijn hok leggen.
 4. Ik verwen hem dan met een lekker bakje fruit en ik koop een speeltje ofzo voor hem. en ik geef hem extra veel aandacht.
 5. Ik verwen hem dan met een lekker bakje fruit en ik koop een speeltje ofzo voor hem.
 6. Inderdaad ik sluit me daar ook bij aan.
 7. Ik zou je er inderdaad niet te veel zorgen over maken. Mijn konijn kan ook op het ene moment heel veel binky’s in de tuin maken en op het andere moment lekker relaxed languit in het hok liggen.
 8. Ik zou ze even oud elkaar houden tot de sterilisatie.want als muffin het op een gegeven moment echt niet meer leuk gaat vinden dan kunnen ze gaan vechten. Het is inderdaad wel zielig voor muffin.2 mannetjes gaat maar heel zelden goed. Ik zou het gewoon even afwachten.
 9. Ik denk ook dat het gewoon een bunnyflop is of gewoon een slaappositie. Ik denk dat het gewoon normaal is. Ik zou je er niet te veel zorgen over maken.
 10. Ik denk dat je konijn in de puberteit zit ik heb precies hetzelfde gehad met mijn konijn. In de puberteit worden konijnen territoriaal en gaan ze grommen en agressief verdrag vertonen.
 11. XpluisjeX

  Konijnn

  Koppelen kan soms best lastig zijn. Ik zou ze even uit elkaar houden en dan 10 min met elkaar laten spelen totdat het een beetje goed gaat. Als het echt geen match is dan zou je misschien een konijntje weg moeten doen of je houd ze voor altijd apart.
 12. Ik denk dat je konijn in de puberteit zit. Ik heb dit ook gehad als je je hand in zijn hok stak. In de puberteit worden konijnen territoriaal en gaan ze grommen en agressief verdrag tonen. Bij die van mij word het al iets minder.
 13. Jeetje dat is inderdaad niet fijn. Mag ik vragen hoe oud hij is, want misschien zit hij in de pubertijd. Dan gaan konijnen ook territoriaal worden en gaan ze grommen en agressief gedrag vertonen.
 14. Veel beterschap met muis.
 15. Zorg dat de katten niet bij muis kunnen komen. Probeer anders iets voor het hok te zetten zodat de katten op afstand blijven of misschien kun je hem ook binnen zetten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .