Spring naar bijdragen

Miji

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Miji

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Miji

  Klaagtopic 2019

  Hai, ik irriteer me dus heel erg aan mijn buren. Nou ja, mijn buren, overburen, en over overburen. Buur 1 rookt elke dag in de tuin, waardoor die vieze lucht in de tuin en woonkamer komt. Buur 2 heeft bijna elke dag een Indiaans feestje, want er wordt in de avond altijd indiaanse muziek opgezet. Prima, maar moet de hele buurt het horen?! Buur 3 is het huis met de chagrijnige mensen. Als ik in de ochtend oo mijn fiets stap hoor ik gelijk iemand SSST sissen. Trouwens, er is nog een buur nummer 4. En die buurman houdt mijn gezin 24/7 in de gaten. Heel eng. Mijn moeder maakte kennis met hem en hij vertelde wat hij allemaal over ons wist.. laatst zat ik in de tuin en ik keek naar boven en ik zag de buurman vanuit het raam naar me kijken. Ik vind mijn huis echt heel mooi maar de buren verpesten het. De buren mogen (aardig gezegd) wat verder weg wonen. Ik ben trouwens 13 maar mensen zeggen dat ik volwassen praat. Klopt dat? Ik vind van niet..
 2. Miji

  Konijn opeens doodsbang

  Hallo allemaal! Ik heb twee konijntjes, en het gaat nu om Lucky, maar eerst stel ik mijn konijnen aan je voor. Lucky is een Havana en hij is gecastreerd. Ik heb hem een maand geleden geadopteerd en hij voelt zich al helemaal thuis, hij likt mij vaak en is dikke vriendjes met Bambi. Hij is een jaar oud en ook geënt. Bambi is mijn andere konijn, een voedster. Ze is ook geënt en wordt in december vier. We hadden Lucky geadopteerd omdat Kiki op vijfjarige leeftijd is overleden.. De konijnen leven in een groot buitenhok met een grote ren, ze hebben meer dan 8 vierkante meter aan ruimte. En nu wat er dus aan de hand is: Vandaag deed Lucky heel raar. Hij was opeens doodsbang, en holde door het hok en hij botste tegen de ren aan. Daarna ging hij in een hoekje zitten en hij trilde helemaal. Ook stampte hij op de grond, wat dus een teken van gevaar is. Mijn andere konijn Bambi was aan het relaxen. Lucky bleef heel lang in de hoek liggen. Ik mocht haar wel aaien en hij at ook brokjes, wel voorzichtig. Ik weet niet waarom hij zo schrok, maar ik schrok van zijn reactie. Ik had nog nooit een konijn zó bang gezien. Is dit normaal? ps: mijn vader was aan het barbecueën. Was hij bang door de rook?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .