Spring naar bijdragen

Marjon_bos

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Marjon_bos

 • Rang
  Groentje
 1. Jaa hij is al gecastreerd. Het is zo raar als je bedenkt dat die al 6 misschien ouder is, dit weet ik helaas niet omdat ik hem heb overnomen van mensen die er heel slecht voor zorgden. Ik heb hem nu ruim een jaar en altijd had ik hem los huppelen zonder problemen. Nooit sprong die ergens op. Ik zei altijd; "hij weet niet dat die kan springen." Tot 3 weken geleden... En toen begon de ellende. Helaas heb ik momenteel niet genoeg ruimte om een groot permanent verblijf voor hem te maken, en loopt die nu alleen los als ik er ben.
 2. Ik heb een konijn van een jaar of 6. Hij is sinds een jaar bij mij en heb hem altijd los lopen. Een jaar lang ging dit goed en sprong die nooit ergens op en plastje altijd netjes in zijn hok. Sinds vorige week heeft die ontdenkt dat die kan springen en springt op de bank en bed. Wat opzich nog het probleem niet is. Wel een probleem is dat die dus ook gaat zitten plassen op mijn bed en bank. Iemand een idee waar dit gedrag vandaan komt en hoe ik het hem zo snel mogelijk kan afleren? Hij kan nu dus niet meer loslopen als er niemand is wat betekend dat die de heledag in zijn hok zit als ik werk, wat ik toch een beetje zielig vind.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .