Spring naar bijdragen

Dilah

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Dilah

 • Rang
  Groentje
 1. Dilah

  Voedster steriliseren

  Ik ben aan het overwegen mijn voor edster te laten stereliseren. De kans op baarmoeder(hals)kanker is zeer groot, maar ik ben ook erg aarzelend erover omdat het kan zijn dat ze niet uit de narcose zal komen. Hoe zijn jullie hiermee omgegaan en was het een successvol operatie toen je ervoor ging?
 2. Dilah

  Nieuw hier

  😊 Hoi hoi, Mijn naam is Renencia, 18 jaar en woon sinds een anderhalf maand bij mijn vriend. Zolang zitten ons konijnen ook bij ons. Voordat ik met mijn vriend samenwoonde, woonde ik 135 kilometers verderop met m'n ouders. Ik liep toen stage voor 4 maanden bij een fantastisch dierenopvangcentrum. Daar ging ik best vaak konijnen verzorgen (er waren er rond de 70!) Twee weken voordat mijn stage ten einde zou komen kwamen 6 verwaarloosde konijnen binnen. Ik ging ze allemaal meteen verzorgen en werd ontzettend verliefd op een van ze. Ik had het m'n vriend verteld dus we hadden meteen een konijnenverblijf gebouwd en ingericht. Op m'n laatste stagedag had ik haar geadopteerd. Het is een voedster, der leeftijd en ras is onbekend, maar ik denk dat ze een leeuwenkop mix is. Die heb ik Dilah genoemd. Ik had toen een leuk mannetje uitgekozen zodat ze niet eenzaam hoeft te zijn. Ik koos toen voor een konijn die er best lang zat en wie ik een tweede kans wilde geven. Hij is een 2 jaar oude half wild konijn die ik Whiskey heb genoemd. Nu wonen we met z'n vier-en en Ik ben ontzettend blij met m'n konijnenbaby's. Ondanks mijn diervetzorging opleiding en meerdere stages heb ik toch wat vragen over konijnen. Daarom had ik besloten om me voor bunnybunch aan te melden. Ik hoop dat ik goeie advies ga krijgen op mijn vragen en dat het een gezellig ervaring wordt hier 🙂 Groetjes van Renencia
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .