Spring naar bijdragen

Radeloze Konijnoppas

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Radeloze Konijnoppas

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dank jullie wel voor de reacties! Dat van de groenten is een goede, ik zal zo wat komkommer halen. En inderdaad toch een berichtje sturen om te vragen hoeveel hij/zij normaal drinkt. Fijne dag vandaag!
 2. Dag allen, op dit moment pas ik op de twee konijnen van de buren, die op vakantie zijn. Een van de twee drinkt heel erg weinig, maar eet wel gewoon. Het viel me een dag of drie geleden op hoeveel minder het was dan het andere konijn. Overigens kijkt hij normaal uit zijn ogen, is hij alert (schiet snel weg als mijn hand in zijn hok komt), maar zijn vacht valt uit (zie foto’s). Geen idee of het een mannetje of vrouwtje is. Is dit normaal voor konijnen of doe ik er verstandig aan een dierenarts te bellen? Ik heb al een bak water in het hok gezet omdat hij de fles niet leek aan te raken; hier lijkt hij wel iets uit te drinken, maar veel is het niet. Alvast dank! Hartelijke groet, Marthe
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .