Spring naar bijdragen

anoniempje222

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over anoniempje222

 • Rang
  Groentje
 1. Hoi hoi het ging niet zo goed met hem hij viel om bij het wassen en hij verloor zijn kracht dus ik ben naar de dierenarts geweest (konijnkundige). hij heeft een parasiet die zijn zenuw stelsel in gaat en het heeft een zwelling bij zijn poot veroorzaakt, waardoor hij niks meer voelt in die poot. hij heeft een injectie gekregen en dat stopt de zwelling ook heb ik pijn stelling, ontsteking remmer en spul wat de parasiet weg haalt mee gekregen. ik ben gerust gesteld want waarschijnlijk komt het allemaal goed. nu ben ik heb lekker aan het verwennen met lekkere dingen. ps ik weet niet precies alle namen en zo maar ik hoop dat jullie dat niet erg vinden
 2. Hoi marjolein hij eet wel een beetje wortel maar hij komt er niet op afrennen maar dat heeft i nooit gedaan
 3. anoniempje222

  konijn zit stil

  Hoi allemaal mijn konijntje snuitje is sinds vandaag erg stil normaal rent en springt ie zo achter mij aan maar vandaag niet hij is 6 jaar oud en een paar maanden geleden geopereerd aan zijn blaas want hij had een blaas steen misschien heeft dat er iets mee te maken maar ik hou heel veel van hem dus ik wil hem niet kwijt. Ik hoop dat jullie tips hebben alvast bedankt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .