Spring naar bijdragen

Rachel van Leeuwen

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Rachel van Leeuwen

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dank allemaal. Ze hebben een heel groot hok met ren met dak tot hun beschikking, totale oppervlakte denk ik 7m2, dus groot zat. Maar overdag mogen ze in een groot deel van de tuin dat ik afzet met een zware Puppyren. Ivm katten, giftige planten en mijn Frans die in een baldadige bui weleens met die ren aan de wandel is gegaan sluit ik ze dus ‘ nachts op. Het is dus een extraatje maar zou inderdaad kunnen dat hij het daar niet mee eens is. Hmmm valt niet mee allemaal😳
 2. Hi Huiself, Ja jammer dat ze het zo deden en ik weet niet eens wie (paar huizen verderop zei de politie). Maar goed, misschien wisten ze niet dat het een konijn was. Hij deed het toen hij alleen was en binnen zat. Hebben hem laten castreren en vriendinnetje erbij en hij zit nu buiten. Doet het dus nog. Hij heeft een hele grote kooi (moet ook wel want hij is een Franse Hangoor en zijn vriendin een Duitse Reus). Er is veel speelgoed en spring-, gooi- en klimmogelijkheden. Onvrede lijkt me dus niet. Hij doet het soms als hij beledigd is omdat wij hem hebben op moeten tillen, maar dan altijd kort. Binnen deed hij het altijd als de vaatwasser piepte bij het aflopen van het programma. Verder dus heel vaak echt geen idee waarom. Nu zou het best een brutale ekster of kat geweest kunnen zijn. Overdag hebben ze nog een grote ren maar in de avond sluit ik ze op in hun paleis XL. Het gekke is dat het stampen altijd pas is na middernacht, als wij naar bed zijn. Nooit als wij wakker zijn, dus ook niet als wij een keer een film kijken tot diep in de nacht ofzo. Ik las wel dat we een lichtje aan zouden kunnen laten bij de kooi, dat dat kan schelen. Gaan we doen en verder dus verbouwen. Nieuwe kooi vind ik niet zo een fijn plan, deze was geloof ik 400 en de ren erbij nog eens 350. Ik zou ook niet weten wat ik dan zou moeten kopen. Dank voor het meedenken!
 3. Ik heb dit konijn een jaar binnen gehad en daar deed hij het ook. Nooit achter gekomen waardoor. Niet vaak zo lang, meestal max 45 min. En tja daar hadden wij dan alleen last van. In het begin steeds uit bed gegaan maar op een gegeven moment sliepen we erdoor heen.
 4. Twee nachten terug stond de politie met 4 man aan mijn deur.... er was geklaagd over geluidsoverlast vanuit mijn tuin. Een van mijn konijnen bleek al 2 uur te stampen op de aluminiumlade van het nachthok. We moeten er voor gaan zorgen dat mensen er niet wakker door liggen. Wij willen de lade op de een of andere manier aanpassen zodat het minder lawaai maakt. Heeft iemand daar ervaring mee of tips voor? Wij denken aan geluidsdempende zachte plaat en dan nog een laag erover (hout/triplex of iets anders).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .