Spring naar bijdragen

Ashley12345

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Ashley12345

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Update: na mijn vorige update is het op en af gegaan met bunny. Hij at, huppelde achter mij aan en begon weer langzaam de oude te worden (wel onder pijnstilling). Jammer genoeg heb ik bunny vandaag vredig buiten zn hokje gevonden, overleden. Het is hem toch allemaal teveel geworden. Iedereen bedankt voor de hulp en misschien heeft iemand iets aan dit verhaal.
 2. Ja ik ben inderdaad op vakantie. De oppas heeft, na flink zoeken toch wat eitjes van maden gevonden (ook nog erboven op, wordt niet beter voor bunny) welke verwijderd en die nu voor wordt behandeld. Het continu aan hem zitten en behandelen helpt denk ik ook zeker niet mee. Hij is 3x bij de DA geweest, nu weer afwachten of die vanuit zichzelf wil eten
 3. Ashley12345

  Depresie na narcose??

  Hallo, mijn konijn bunny is nu ongeveer een maand geleden behandeld (vaccinaties, slijpen gebit, mijtampul). Hij is nu 9 en heeft al langer last van zijn gebid. echter toen die thuis kwam bleek die nog niet op zijn eigen pootjes te kunnen staan van de narcose (rond 2 geholpen, rond 5 opgehaald). Na veel knuffelen en geduld ging die rustig zitten alleen keutelde en at die hierna niet voor ruim 1 week. Hij heeft geleeft op pijnstillers, maagdrops, witlof, basilicum, appel en ‘snoepjes’ (voer in de vorm van kussentjes met vloeibaar spul erin, naam is me even ontschoten) en knapte na 2 weken iets op. Ondertussen (maand geleden behandeld) eet die al wel weer pelletjes, keutel die (minder dan normaal), plast die en eet die af en toe hooi maar het is niet meer het konijn dat ik gewend ben. Normaal komt die naar me toe gerend, loopt die los in de tuin, maar nu krijg ik in de ochtend nauwelijks reactie na de eerste lekkernij en zit die alleen maar achter in zn hok. Niet depresief, maar gewoon te liggen, geen zin om iets te doen. In de avond wordt die wat actiever, eet die meer, drinkt voornamelijk s’nachts en komt die ook naar je toe. Hij is nu op een loggeer adres (gister aangekomen) waar die hetzelfde gedrag vertoond. Echter geeft de oppas aan dat de oren af en toe koud zijn, ogen vies (harde korstjes) en kont groen/blauwig (wit konijn, mogelijk hooi dat afgeeft??). Heeft iemand tips of een idee wat er aan de hand is? De DA geeft aan: geef maar wat die wil eten, dwangvoeding en medicijnen, maar dat vind ik nu na een maand eigenlijk geen doen meer ook omdat die eet (bij ons) alleen in mindere maten. Ps, hij was toen die ziek was afgevallen, maar nu weer aangekomen (1700 op lichts, nu 2100 voor hem normaal).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .