Spring naar bijdragen

Angela van Aanhout

Members
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Angela van Aanhout

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Brabant
 • Namen van de konijnen:
  Bailey & Queeny
 • Huisdieren
  Dwergkonijnen

Recente profielbezoeken

92 profielweergaven
 1. Ja we hebbe de hokken nu weer apart gemaakt maar wel dat ze nog voldoende ruimte hebbe voor hun zelf. Het enige nadeel. Vrouwtje eet geen biks. Zijn ten einde raad. Het is net of ze juist het dwangvoer afwacht en denkt van ik heb nu toch biks op. 😅 morge moete allebei weer gaan werken dus als iemand wat tips heeft zou het fijn zijn haha
 2. Hoi queeny de voedster is afgelope donderdag gecastreerd. Het ging eve helemaal niet goed, ze at en dronk niet meer. Nu doen we dwangvoeren door middel van een spuitje en poeder wat we bij de da hebbe gekrege. En darmstimulerend middel en pijnstilling. Ondertusse eet ze al wel wat hooi en drinkt af en toe. En wortelloof is ze gek op. Alleen de biks laat ze staan en dat moet ze juist wel gaan eten. nu hebbe we haar tijdelijk binne staan gescheiden van haar maatje. af en toe zette we ze same op de bank zodat ze elkaar toch nog zien. maar de ram bailey stampt de hele tijd. We wete nu niet of ie bang is of er gevaar is. ze jage elkaar ook op en vliege achter elkaar aan. Is dit normaal na een castratie? kunne ze nog wel bij elkaar?
 3. Angela van Aanhout

  Drinkfles konijnen

  Hoi heb een vraag wat voor drinkfles hebbe jullie voor de konijnen. Onze zijn nog jong en heel actief dus bakjes werken niet die ligge zo om of ze springe er in. Hebbe nu zoo originele drinkfles. Maar queeny bijt er nu in en gaat op de kop hange om te drinke. Dacht miaschien de middelste drinkfles op de foto te gaan halen. Is dat wat?
 4. Ze zijn nog geen jaar. Het vrouwtje is van mei vorig jaar. En het mannetje van juni vorig jaar😅. Ze zitte vanaf begin december bij elkaar
 5. Hoi heb een vraag wij hebben 2 konijntjes. Een mannetje en een vrouwtje. Het mannetje is gecastreerd en nu rijd het vrouwtje hele tijd op het mannetje. Is het dan verstandig om het vrouwtje te late sterreliseren? Zodat het mannetje ook wat rust krijgt? ze loopt hem constant achterna. En hij vind het wel allemaal goed. Doet haar niks of dergelijke
 6. Het mannetje komt uit dezelfde winkel als waar zij vandaan komt. We hebben ze samen in de ren gezet. Daar zitten ze alleen als we thuis zijn. Overdag zitten ze allebei in een apart hok met kleine ren. Zijn allebei ongeveer 4 maanden. Mannetje is nog niet gecastreerd. Kan pas volgende week helaas.
 7. Hoi wij hebben 2 dwergkonijntjes, waarvan 1 van de week is overleden. Nu vonden we het zielig voor het vrouwtje dat ze helemaal alleen zat. Nu hebben we er gister eentje bijgehaald. Maar na het same in de ren gezet te hebbe gaat het vrouwtje het nieuwe mannetje allemaal achterna zitten en bijten. Nu is mijn vraag. Komt dit nog goed? Vrouwtje is nu ook heel afstandelijk tegeover mij alsof ze boos is op me.
 8. Super bedankt voor jullie reacties. Heb de ss aangeschaft ze vinden het heerlijk.
 9. Angela van Aanhout

  Welke voeding

  Hoi. Ik ben heel benieuwd wat voor voeding je jonge dwergkonijntjes moet geven. Ze krijge op dit moment stro en hooi. Ik had ook gemengd voer maar hoor dat dat niet goed is voor konijntjes van ca 12 weken. Wat raden jullie me aan? Alvast bedankt voor de reacties
 10. Haha okee dank je. Ja sorry weet nog niet precies hoe het hier allemaal werkt
 11. Wat voor voer raden jullie aan?
 12. Ohh okee dank je wel voor de reacties. Het zijn ondertussen al 2 hokken. De ren is in 2e gesplitst. Dus ze kunnen niet bij elkaar. We halen ze wel 1x per dag uit de hokken om ze een beetje aan ons te wennen. Wat al aardig werkt. Hoef nu nog maar het deurtje open te doen en Queeny komt gelijk naar me toe. Dat werkte vroeger ook bij me cavias dus vandaar dat ik het nu bij de konijnen ook toepas. Ik ben bang als ik ze helemaal ga afschermen dat ze niks meer van elkaar willen weten. Aangezien ze wel uit het zelfde nest komen. Soms dan spelen ze nog met elkaar ook al is het hok nu in 2e gesplitst.
 13. Angela van Aanhout

  Voorstellen

  Ik ben angela en woon samen met mijn vriend. Sinds afgelopen week hebben we 2 dwergkonijntjes Binky & Queeny van ongeveer 11 weken. We hebben al het een en ander gelezen. Maar lopen nog steeds tegen een paar dingen aan wat we niet kunnen vinden. we hadden ze eerst bij elkaar gezet. Ging hartstikke goed. Ze mogen elkaar erg graag helaas ging binky opeens continu achter queeny aan. Dus nu zitten ze apart. Nog wel zo dat ze elkaar kunnen zien en ruiken. Maar kwa gedrag is het opeens heel raar. Eerst deden ze allemaal springen en huppelen, maar nu doet alleen queeny nog zo. Binky zit alleen maar in zun hok of eronder. Binky word pas over 2 maanden gecastreerd. Want vanaf dan doen ze het hier pas. Hoor graag tips van jullie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .