Spring naar bijdragen

Angela van Aanhout

Members
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Angela van Aanhout

 • Rang
  Groentje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Brabant
 • Namen van de konijnen:
  Bailey & Queeny
 • Huisdieren
  Dwergkonijnen

Recente profielbezoeken

183 profielweergaven
 1. Angela van Aanhout

  Wat is dit?

  Hoi heb een vraag. Waren net de nageltjes aan het knippe en alles aan het checke en toen zage we een soort zwart iets naast zun pielemans. Hij is gecastreerd vorig jaar al. Maar dit lijkt een beetje op plakkeutels. Het zit ook vast aan de huid en durf het niet los te trekken. Weet iemand wat dit is?
 2. Angela van Aanhout

  Wilgentakken

  Hoi ik vroeg me af of het juist wel of niet goed is dat ze de takken die we geven helemaal opeten of alleen het vel van de tak?
 3. Okee top van je. Bedankt in ieder geval
 4. Ja geweldige tip. Gaan we zo proberen. We zijn met zun 2e dus vasthoude. Dus dat komt wel goed. Dank je wel
 5. Super dank je wel voor de reactie. Zo gelijk proberen. Heeft jou konijn ook al is zoon ontsteking gehad?
 6. Angela van Aanhout

  Ontsteking

  Hoi iedereen. Vandaag kwame we erachter dat queeny een rare witte vlek op haar oog had zitte. We zijn bij de da geweest en hebbe een zalf meegekrege terra cortril. Nu hebbe we al gebeld hoe we dit erop moete smeren. Maar bij ons meisje blijft het er niet goed opzitte denke wij. Hebbe jullie ervaringen hiermee en misschien nog tips.
 7. Ja we hebbe de hokken nu weer apart gemaakt maar wel dat ze nog voldoende ruimte hebbe voor hun zelf. Het enige nadeel. Vrouwtje eet geen biks. Zijn ten einde raad. Het is net of ze juist het dwangvoer afwacht en denkt van ik heb nu toch biks op. 😅 morge moete allebei weer gaan werken dus als iemand wat tips heeft zou het fijn zijn haha
 8. Hoi queeny de voedster is afgelope donderdag gecastreerd. Het ging eve helemaal niet goed, ze at en dronk niet meer. Nu doen we dwangvoeren door middel van een spuitje en poeder wat we bij de da hebbe gekrege. En darmstimulerend middel en pijnstilling. Ondertusse eet ze al wel wat hooi en drinkt af en toe. En wortelloof is ze gek op. Alleen de biks laat ze staan en dat moet ze juist wel gaan eten. nu hebbe we haar tijdelijk binne staan gescheiden van haar maatje. af en toe zette we ze same op de bank zodat ze elkaar toch nog zien. maar de ram bailey stampt de hele tijd. We wete nu niet of ie bang is of er gevaar is. ze jage elkaar ook op en vliege achter elkaar aan. Is dit normaal na een castratie? kunne ze nog wel bij elkaar?
 9. Angela van Aanhout

  Drinkfles konijnen

  Hoi heb een vraag wat voor drinkfles hebbe jullie voor de konijnen. Onze zijn nog jong en heel actief dus bakjes werken niet die ligge zo om of ze springe er in. Hebbe nu zoo originele drinkfles. Maar queeny bijt er nu in en gaat op de kop hange om te drinke. Dacht miaschien de middelste drinkfles op de foto te gaan halen. Is dat wat?
 10. Ze zijn nog geen jaar. Het vrouwtje is van mei vorig jaar. En het mannetje van juni vorig jaar😅. Ze zitte vanaf begin december bij elkaar
 11. Hoi heb een vraag wij hebben 2 konijntjes. Een mannetje en een vrouwtje. Het mannetje is gecastreerd en nu rijd het vrouwtje hele tijd op het mannetje. Is het dan verstandig om het vrouwtje te late sterreliseren? Zodat het mannetje ook wat rust krijgt? ze loopt hem constant achterna. En hij vind het wel allemaal goed. Doet haar niks of dergelijke
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .