Spring naar bijdragen

GinTonic

Members
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over GinTonic

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ja de bank is nu 3 dagen vrij van plasjes dus het is nogsteeds een raadsel..
 2. Ja het is een vreemd ding hier.. ik werk nu 2 dagen weer dus zitten ze vaker alleen, van 23u tot 5u en dan maak ik hun toiletjes leeg en ik vertrek weer van 5u20 tot 14u30 en ze had niets gedaan als ik thuiskwam maar van zodra ze bij mij in de zetel komt plast ze op de bank.. zo vreemd ook..
 3. @Rifca ja dat kan.. wel vreemd dat ze dat enkel doet als ze naast me op de bank komt zitten.. want ze hebben vannacht 7uur alleen gezeten en daarna weer 9uur los in huis en er was niet geplast.. @Evee inderdaad, ze zijn nu 6 en 7 maand oud.. ze weten heel goed wie de baas is, alleen weet hun onderdanige niet altijd wat ze bedoelen of wat ze willen.. heel veel opgezocht voor ze naar huis kwamen, maar blijf bijna dagelijks googlen en topics lezen hier..
 4. GinTonic

  Tonic plast plots op de bank

  Hallo iedereen, Mijn 2 vlaamse reuzen Gin en Tonic (voedsters, allebij gesterliseerd) lopen los rond in huis en hebben hier 3 toiletjes staan. Nu sinds 4 dagen plast Tonic elke dag 1x op de bank, en voor de rest gaat ze altijd netjes naar haar toilet. Dit gebeurd ook telkens wanneer er ik naast haar zit. Verder is er niets veranderd in huis of in hun hok en is alles hetzelfde als ervoor. Hoe kan dit plots? 1keer per dag? Ik vind het zo bizar. Misschien heeft iemand van jullie hier ervaring mee? Ik heb andere topics opzocht maar niet echt wat erop lijkt aangezien ze elke dag sinds ze klein zijn bij ons op de bank mogen..
 5. Ze gaan in de ochtend buiten, en smiddags kiezen ze ervoor om binnen te slapen tot savonds. Onze tuin is volledig afgeschermd met betonplaten. Er staat geen hok id tuin ze lopen gewoon los daar. En onze schuifraam naar buiten staat altijd open. Maar als we weggaan thuis moeten ze binnen blijven. Alles tips zijn welkom
 6. Serieeeus ? ik zie het nu pas van @Evee.. ik val helemaal uit de lucht van dit want ze deden gewoon waar ze zin in hadden binnen of buiten kunnen ze altijd zelf kiezen.. Dit is mijn eerste ervaring met konijnen en had al veel opzoekwerk gedaan vooraf maar dit had ik nog niet gelezen.. Hierover moeten we dringend nadenken dan.
 7. GinTonic

  Konijn wilt in de regen?

  Hallo iedereen ! Mijn vlaamse reuzen zitten binnen maar ze mogen normaal gezien ook altijd de hele dag binnen en buiten wanneer ze willen. Nu regent het al een hele voormiddag maar steeds gaan ze krabben aan de deur om naar buiten te gaan, maar inderdaad.. het regent dus hou ik ze binnen. Is het erg als ik ze buiten in de regen laat lopen want binnen breken ze alles af 🤔 Ikzelf zou het niet doen, maar ik vroeg me toch af wat jullie aanraden..
 8. Zo ja , dat is wel duidelijk nu.. ! Ik heb net opgemerkt dat de ene geen snot meer heeft, enkel nog niest. En de andere heeft af en toe nog een geel protje in haar ooghoek.. dus het snot is bij allebei al uit hun neusje maar niezen wel nog.. ik zie een kleine verbetering nu na 6dagen dus nog 4 dagen te gaan daarna ga ik zeker terug een bezoek brengen aan de dierenarts. Heel erg bedankt !
 9. Dat is het probleem als ik dichterbij kom stopt ze meteen of nog maar als ik naar haar kijk..😥
 10. Ze hikt zoals wij mensen de hik hebben maar dan snel achter elkaar.. als ik dan dichterbij komt stopt ze en is het over.. ik geef het nog tijd tot vrijdag daarna ga ik gewoon terug naar de dierenarts..
 11. Ja klopt ik was er wel snel bij maar heb gezien dat ze vanmorgen ook zo een geel sliertje in haar oogjes had.. wat ze ook doet nu is precies 'hikken' dan ligt ze languit en hikt ze.. heeft dit er iets mee te maken dan of is dit toeval ? Ik let nu op alles wat ze doen, wil mezelf ook niet gek maken 😇
 12. Heel erg bedankt! Zo kan ik deze behandelingen ook even aankaarten. Ik wou zo graag konijntjes en nu heb ik ze eindelijk en zijn ze ziek.. zou niet willen dat hun iets overkomt..
 13. GinTonic

  Behandeling Pasteurella

  Afgelopen vrijdag ben ik met Gin en Tonic naar de DA geweest waar is vastgesteld dat ze Pasteurella hebben. (Enkel snot, verder nog geen andere symptomen) Na een heleboel opzoekwerk zijn er zeer uiteenlopende behandelingen.. Ikzelf heb antibiotica gekregen Doxybactin 2ml 2x/dag oraal toedienen met een spuitje, dit zou ik 10 dagen moeten doen. Ik weet niet goed of dit wel de beste optie is. Graag had ik wel eens gehoord hoe jullie dit hebben behandeld, dan kan ik vrijdag dit eens aankaarten bij onze DA.
 14. Ja dan denk ik dat het inderdaad dat zal zijn.. ik gaf hun elke keer een snoepje als ze in de kattebak gingen maar toen ze dat doorhadden gingen ze gewoon erin zitten voor een snoepje te krijgen.. hele slimme dieren dus.. 😊
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .