Ga naar inhoud

mar10a

Members
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mar10a

  1. Het is bijna zeker VHD en ik moet ze ook allemaal even gaan behandelen met een medicijn tegen cocciodose en gescheiden houden, heb ze in een flat zitten maar liever iets verder uit mekaar zetten het hok gaan ontsmetten met dettol,

    Aan Vhd valt niks te doen.

    Hoop dat ze het gaan halen.

  2. Ik kwam vanmorgen bij mijn hokken en toen lagen er 2 babykoninntjes van 6 weken oud dood in het hok, eergisteren lagen er ook al 2 door, die hadden de oogjes ontstoken, deze 2 waren gisteren nog heerlijk aan het dartelen, ook zag ik bij 2 andere konintjes 1 oogje dicht zitten, ze eten en drinken goed en zijn ook actief.

    Wat kan dit zijn en hoe kan ik het behandelen, mijn konijnen zijn nog niet inge-ent dat zou ik van het voorjaar gaan doen, omdat ze dit jaar zijn geboren in juni.

    Wie kan mij goede tips geven.

  3. Hoi hoi

    Mijn cavia is vorige week bevallen van helaas 4 doodgeboren baby's ze was er zelf erg ontdaan door, en heb haar dus ook alle liefde en troost gegeven die ik dacht dat goed voor haar was.

    Ze zit nu steeds te trillen en heeft erg veel haarverlies ze heeft al echt een hele grote kale plek op haar rug en op de buik is het lijkt wel wat kapot en aan haar achterkant zit een grote bult, dit alles is dus na haar bevalling gekomen.

    Heeft iemand tips wat dit kan zijn??

    Groetjes Martina

  4. Hoi hoi

    Ik heb vanmiddag een nieuwe teddy dwergje bij mensen weg gehaald, ze is nu ongeveer 4 maanden maar het is schrikbarend hoe het arme beestje onder de klitten zit, ik ben bang dat ik haar helemaal moet scheren, maar het wordt steeds kouder nu , dus heeft er iemand nog andere tips, want zo kan het echt niet haar vacht is 1 grote klit zooo zielig he.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .