Ga naar inhoud

Nikinikita1994

Members
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Nikinikita1994

  1. Wil wel even zeggen dat ik denk ik heel veel geluk heb gehad en niemand die dit leest een voorbeeld zou moesten nemen aan hoe het gelopen is. Voor Henri en ook voor mijzelf. De hoeveelheid stress die jezelf hebt en je konijn heeft in deze situatie is niet oké. Gelukkig ziet het er weer een stuk beter uit. En gedraagt hij zich al meer als mijne lieve ventje.
  2. Bedankt voor de reacties, uiteindelijk naar de spoed geweest. (200 euro feestdagentarief) Helaas kregen we daar te horen dat we eigelijk alles al hadden gedaan wat zij ook voor zouden schrijven. En omdat ik als metacam had gegeven kon hij geen extra injectie meer krijgen. Dus naar huis medicijnen aanhouden. En warm houden. Ze konden niet 100% uitsluiten dat hij verstopt is maar dan moest ik een echo of röntgenfoto laten maken en misschien zelfs bloed onderzoek. Helaas heb ik het momenteel daar financieel het niet breed genoeg voor. Dus we hebben ons best gedaan. Prinsje mocht bij mij in bed slapen vannacht om warm te blijven. Vanmiddag wilde hij al wel een beetje van een munt plantje en een peterselie. En nu eet hij zelf al weer wat brokjes. Wat een opluchting !
  3. Hi allen, Vanmorgen merkte dan mijn Henri (5 jaar oud) minder at dan normaal. Maar hij at nog wel wat dus was niet super bezorgd heeft hij wel vaker. Nu merk ik gedurende de dag dat hij minder wil en nu dus helemaal niets meer. Harde buik... GAS! Dus paniek. Mijn andere konijn Lobke (6 jaar oud) had dit een week geleden ook dus de metacam en de cisaral drops van de DA had ik nog heb ik kunnen geven. Maar de dierenarts is nu dus dicht. En aangezien het Pinksteren is morgen ook. Wat moet ik nu.?? Het lijkt nog niet echt te verbeteren. Hij keutelt nog wel. En die zien er normaal uit. Maar los van de critical care die ik heb gegeven eet hij niet. En zn buikje is bol. We zitten midden in een verhuizing dus ik ben bang dat het ook met stress te maken heeft. Voel me zo ontzettend schuldig. Ik ben al z'n buik aan t masseren en hoor dan wel dat het borrelt. Maar ik moet toch nog meer kunnen doen. Hopelijk kan iemand mij helpen met tips. Groet, een wanhopig baasje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .