Spring naar bijdragen

Priscillaaa

Members
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Priscillaaa

 • Rang
  Groentje
 1. Opvang gezocht Woonplaats: Amsterdam (Plaats voor) hoeveel konijnen: 2 Binnen Periode opvang*: 13 oktober t/m 18 oktober Gevraagde/geboden vergoedingen: In overleg Ik zoek een opvang adresje voor twee lieve dwergkonijntjes. Ze zitten momenteel allebei apart. Dit komt omdat één van mijn konijnen twee maanden geleden haar poot heeft gebroken. Dit is inmiddels weer helemaal aan elkaar gegroeid, maar ze moet wel even nog rustig aan doen en ze mag nog niet loslopen.
 2. Helaas heb ik ook een soortgelijke slechte ervaring met zieke konijnen van dwergkonijnen.com . Het stomme is dat ik dit topic tegenkwam, voordat ik mijn konijntjes ging kopen, maar ik had niet goed gelezen en ik had niet door dat dwergkonijnen.com dezelfde oplichster was als Topaz Rabbits. Wel dacht ik misschien is het geen goed idee om konijntjes te halen bij een fokster, maar Jo-ann leek zo aardig en betrouwbaar. Een van mijn konijnen was binnen twee weken overleden. Met de ander ben ik al een maand druk in de weer met dierenarts bezoeken. Het is niet duidelijk wat ze precies heeft, maar ze is snotterig en af en toe eet ze minder en ze lijkt heftige aanvallen van pijn te hebben. Ik ben al naar drie dierenartsen geweest, maar het is niet duidelijk wat ze precies onder de leden heeft. Haar buik voelt wel goed aan en met de tanden is niks mis en ze stopt nooit volledig met eten en heeft ook geen diarree. Ik heb een afspraak gemaakt voor volgende week voor bloed onderzoek en een röntgenfoto en hopelijk komt er iets uit. Fijn om te lezen dat het met sommige konijntjes ook goed afloopt. Hopelijk word mijn konijn ook beter. Ik ben pas net nieuw op dit forum, dus weet niet hoe alles werkt, maar misschien is het mogelijk om de titel van dit topic aan te passen naar dwergkonijnen.com zodat het duidelijk is dat de slechte reviews over dwergkonijnen.com gaan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .