Spring naar bijdragen

ellisbuur

Members
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over ellisbuur

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Evee ik heb er net nog even naar kunnen kijken. Beany zelf lijkt er geen last van te hebben maar het ruikt best...uhm...vies.
 2. @Okki net weer even gekeken en voor zover ik kan zien, zitten zijn balletjes netjes waar ze horen... of voel ik dan alleen de balzak en niet daadwerkelijk de teelballen? Zou het bultje een verdwaalde bal in de buikholte kunnen zijn... Ik heb er een foto van weten te maken, die gooi ik er straks bij als dat lukt
 3. Hallo allemaal, Tot mijn schrik zag ik vandaag mijn 10 weken oude konijntje rijden op 'haar' zusje... (De meesten hier weten hoe lastig het kan zijn om jonge konijntjes te seksen) Maar goed, direct uit mekaar gehaald om te voorkomen dan mijn kleintjes gaan proberen kleintjes te maken. Nu ging ik Beany nogmaals controleren op geslacht en toen zag ik rechts naast zijn geslacht een bultje.. het is net zo gekleurd als zijn geslachtsdeel, lijkt een klein gaatje of schrammetje op te zitten en hij vind het geen probleem als ik eraan zit/op druk. Heb het forum afgezocht maar niks vergelijkbaars kunnen vinden. Wat zou dit kunnen zijn? Ik dacht zelf aan een klein abcesje of een breukje in het buikvlies(zoiets als een liesbreuk) (En zodra ik akkoord heb van mijn bewind, ga ik met hem naar de dierenarts)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .