Spring naar bijdragen

Bunbunny

Members
 • Aantal bijdragen

  51
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Bunbunny

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoi! We hadden ook altijd een kat in onze tuin dus hebben we via bol.com een apparaat bestelt dat een heel naar hoog geluid maakt als je er langs loopt (mensen horen het niet en de konijnen hadden er ook geen last van maar we hebben nu na 3 jaar al geen kat meer gezien haha!
 2. Bunbunny

  Muggen

  Oo dan is het goed want ze worden altijd ingeënt!
 3. Bunbunny

  Muggen

  hoi! mijn konijnen zitten buiten maar er zijn MEGAA veel muggen. Kan dit kwaad? en kan ik er iets aan doen? (zelf zit ik helemaal onder maar aan hun merk ik niks) groetjes!
 4. Bunbunny

  Hele dag weg& hitte

  Hoi! (Ja daar ben ik weer sorry;) wij gaan binnenkort een dag naar Amsterdam maar het word super warm... wat kan ik doen voor mijn konijnen? ik heb 2 icepods en ze zitten op stenen en in de schaduw, ik bevries een flesje en een handdoek & ik geef ze 2 bakjes water.. Ik ga dan rond 10 uur weg tot echt half 8 savonds en ik durf ze eigenlijk niet goed alleen te laten door die hitte! Is het beter om thuis te blijven of niet?
 5. Bunbunny

  Reizen & hitte

  hoi allemaal! ik ben op vakantie nu en maandag moeten we Mijn konijnen ophalen van de opvang. Alleen het word best wel warm (gelukkig is het om half 10) Maar wel 50 minuten rijden... wat kan ik heb beste doen om het zo koel mogelijk te maken in de auto voor ze? (Ik heb al zo'n kleedje dat als ze erop liggen dat het koeler word) maar wat kan ik nog meer doen en wat kan ik beter niet doen?
 6. hoihoii mijn konijnen heb het natuurlijk super warm (zoals elk konijnen deze dagen) Maar ik vroeg me af of het goed is wat ik doe voor ze: -Ze krijgen om het uur ongeveer schoon water - ik heb 2 icepods en die wissel ik 3x per dag om - Ze liggen op tegels - Ze hebben een hok buiten in de schaduw en genoeg ventilatie want er hangen geen kleedjes of andere dingen voor de deuren en de deuren staan open zodat ze naar hun ren kunnen -in de ren staat een zandbak die ik soms een beetje vochtig maak zodat het koel blijft als ze erop liggen -ik maar hun oortjes soms een klein beetje nat Is dit goed of kan ik nog meer doen?
 7. Bunbunny

  Konijn ziek

  Okee tnxx ik ga iemand vragen om me te helpen want het is echt een drama haha. Nee gemaait gras geef ik haar niet dat wist ik inderdaad al maar ze hebben een ren aan hun hok vast en daar staat gras in dus ze eten zeg maar via die manier gras (dag gras is wel heel kort )
 8. Bunbunny

  Konijn ziek

  Ik moet haar straks weer dr medicijnen geven maar omdat ze van 2 dingen 1 ml moet doet ze er heel moeilijk over. Ik probeer haar steeds in de handdoek te wikkelen maar of ze gaat heel erg aan de handdoek knagen of ze draait zich snel om zodat haar hoofd in de handdoek zit en ik niet bij haar mondje kan. En ik wil haar ook niet helemaal laten stressen enzo Iemand een idee wat ik kan doen?
 9. Bunbunny

  Konijn ziek

  Ja ijverig is baby voeding alleen daar zit best veel suiker in. Ik zal dr eens naar kijken want mijn konijnen zijn idd heel erg gevoelig voor gas darmen en ik heb nooit een idee waar het vandaan zou moeten komen. Ze krijgen onbeperkt hooi. Altijd vers water en geen gemengd voer , de groentes die ze krijgen zijn witlof en andijvie en wortelloof en verder alleen gras.
 10. Bunbunny

  Konijn ziek

  Ik ben vanochtend heel vroeg opgestaan om te kijken hoe t met haar gaat en het gaat goed! Toen ik kwam was ze aan t drinken en ze stond later nog op haar achter pootjes en ze hadden flink wat hooi gegeten en ze was erg enthousiast toen ik met de brokjes aan kwam ( Ik heb ze niet te veel gegeven aan gezien ze pas net beter is en hooi vooral op dit moment veel beter is) Ik heb haar wel de pijnstillers en darm medicijnen gegeven maar ze ziet er al een stuk beter uit. Dus ik ga geen olvarit halen want ze eet gewoon zelf.
 11. Bunbunny

  Konijn ziek

  Ja ik vind t ook wel vreemd dus ik ga het gewoon met brokjes plat stampen doen dat lijkt me veel beter. Ik ben nog even bij haar gaan kijken maar ze lag nog steeds zielig in een hoekje dus heb ik haar toch nog maar de buik opgang komen medicijnen gegeven (Ik weet niet hoe t heet haha) Zodat ze misschien wat hooi gaat eten vannacht maar ik vindt t heel naar om nu te gaan slapen en haar alleen te laten...
 12. Bunbunny

  Konijn ziek

  Volgensmij zitten daar pijnstillers in en iets wat haar maag weer op gang krijgt. Nee hij heeft geen andere optie genoemt maar zou je ook brokjes met water kunnen plat stampen en dan via hey spuitje geven? Dag lijkt mij namelijk beter
 13. Bunbunny

  Konijn ziek

  & ik heb nog een vraag want bij de DA heeft ze al een spuitje in haar nek gehad als medicijnen enzo maar moet ik dat zofalijk nog een x doen of moet ik tot morgen wachten?(dat zijn we vergeten te vragen)
 14. Bunbunny

  Konijn ziek

  We zijn nu net terug van de DA het blijkt dus inderdaad een gasdarm te zijn er het was best wel erg dus we hebben medicijnen meegekregen en morgen moet ik olvarit aan haar geven totdat ze zelf weer eet.
 15. Bunbunny

  Konijn ziek

  Hoihoii Alweer ik (mijn konijnen hebben nog al eens wat...) ZoStraks rond een uur of 5 ging ik mijn konijnen "pukkie en fluffy" eten geven. Pukkie lag daar maar en ze wou niet eten Dus dacht ik al dat er iets was dus ging ik het met een banaan proberen want daar doet ze een moord voor.daar wou ze wel een paar hapjes van maar ook niet heel enthousiast als altijd en ze lag heel ongemakkelijk en ik zag duidelijk dat er iets was. Ze doet precies hetzelfde wat ze altijd doet wanneer ze gas darmen heeft en daar hadden we nog medicijnen van En die heb ik haar gegeven maar er zit geen verandering in. Dus toen hebben we de DA gebeld en daar kunnen we om kwart voor 9 terecht. (Sorry voor mijn lange verhaal haha) Ik hoop maar dat ze haar kunnen helpen want ik wil hey beste voor ze.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .