Spring naar bijdragen

Bunbunny

Members
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Bunbunny

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ja dat zou best kunnen! Ze vergaart namelijk best erg
 2. Ja dat hebben we gedaan met de medicijnen en ik haar zeker in de gaten dat doe ik sowieso!
 3. Bunbunny

  Ziek konijntje

  hoi allemaal! Vanochtend kwam ik bij mijn konijntjes en toen lag pukkie (het meisje) languit dat doen ze altijd dus vond ik dat niet vreemd. Toen liep ze naar haar toilet toe en zag ik haat een beetje moeilijk kijken maat haar keutels waren normaal (dat zag ik toen ze eraf kwam) Maar daarna ging ze op haar zei liggen en leek ze te "hijgen" dat heeft ze wel eerder gehad en toen zijn we altijd naar de dierenarts gegaan en daardoor had ik nog steeds van die gasdarm medicijnen en heb ik die haar gegeven . En ik maakte helemaal zorgen maar ik moest wel naar school en mn ouders waren werken en kwamen om 1 uur thuis en toen hun thuis waren zagen ze dat ze gewoon groente at en nu loopt ze ook gewoon vrolijk in de tuin en ze was net ook aan het rennen,graven en binkies. Is er nu nog iets aan de hand ofzo? (Soory voor dit lange verhaal maar ik hou heel veel van mijn konijntjes en ik wil alles doen om ze gezond te houden) Groetjes!!
 4. Bunbunny

  Marter

  Oo dan denk ik dat het wel goed komt! Want we hebben precies wat ze zeggen met diktes enzo en het hout is echt stevig en we hebben geen dakpannen of isolatie. Dankjewel!
 5. Bunbunny

  Marter

  hoi allemaal! Ik heb 2 Hollander konijntjes en heb ze al 3 jaar! Maar vandaag zag mijn moeder ineens een marter op straat lopen. Dus ik helemaal panieken van straks komt hij in het konijnen hok. Dus heb ik een vraag. Is een hok met tegels en klein gaas (1.5x2) genoeg En kunnen Marters door echt stevig hout heen knagen?
 6. Bunbunny

  Hypere konijnen

  Nee jammer genoeg niet... Want wij hebben een hele grote ren van meer dan 12 vierkante meter dus daar kan geen goed zeil overheen en als we die dan hebben dan zakt t steeds in... (We hebben al heel veel dingen geprobeert) Heeft iemand van jullie ideen?
 7. Bunbunny

  Hypere konijnen

  Ze hebben zeg maar een buiten hok en daaraan zit een grote ren maar in de nacht kunnen ze alleen in het hok omdat er best veel katten rondlopen in onze buurt en in de nacht kunnen we ze niet in de gaten houden natuurlijk! Dus met "ik deed ze naar buiten" bedoelde ik dat ze dan in de grote ren konden
 8. Bunbunny

  Hypere konijnen

  Hoii Mijn konijnen zijn altijd heel sloom enzo als het warm is (logisch natuurlijk) Maar vanochtend was het best koud en het waaide hard en waren ze heel hyper ik deed ze naar buiten en ze begonnen te rennen binkies te maken springen het was echt heel leuk om te zien dus ik heb ze maar even laten rennen. Alleen nu een uur later zijn nog steeds heel fris Pukkie is heel "opdringerig" en fluffy springt alleen maar gek. Hebben jullie dat ook weleens gehad?
 9. Ze hebben een drinkbakje die flesjes vind ik zo onhandig en niet fijn voor ze. Dankjewel! Dat ga ik eens proberen!
 10. Bunbunny

  Konijn drinkt snel

  hey hoi! Ik heb een vraag want Een van mijn konijnen drinkt heel snel,vooral als ze dorst heeft. Mijn konijnen kunnen namelijk de hele dag naar buiten in de ren en daar zit madameke maar al te graag in de avond en rent speelt en eet, maar daarna gaat ze naar binnen en heeft ze heel veel dorst en gaat ze heel snel drinken laatst verslikte ze zich ook. Normaal zie ik haar dat niet doen (overdag) maar alleen s'avonds als ze zolang in de ren zat en ik ze naar binnen doe. Heeft iemand een idee wat ik kan doen?
 11. Bunbunny

  Speel idee??

  Ojaa haha dankjewel had ik nog helemaal niet aan gedacht!
 12. Bunbunny

  Speel idee??

  Hoii! Heeft iemand een idee wat ik met mijn konijntjes kan doen of wat ze zelf kunnen doen zodat ze zich niet gaan vervelen? Ze zitten met zijn 2en en hebben een groot hok met een grote ren eraan waar ze gras kunnen eten. Ik heb in de ren ook een schuilhuisje staan en een houten bruggetje en in hun hok liggen een paar knaag speeltjes Maar toch wil ik graag nog iets anders hebben wat ik met ze kan doen of wat ze leuk zouden vinden. (Ze houden niet zo erg van kunstjes en zoekspelletjss maar dingen slopen vinden ze geweldig!) Iemand een idee?
 13. Hoihoi de dierenarts is niet meer nodig het gaat op een of andere manier alweer beter want gister rende hij gewoon heel vrolijk rond en maakt en hij binkies enzo. Maar ik hou hem zeker nog in de gaten en hou hem zo rustig mogelijk, gaat wel lastig met hem Hahah! (Ik heb hem toen hij rende wel rustig gemaakt zodat hij niet zijn pootje erger belastte maar het gaat prima!)
 14. Ja dat heb ik gedaan hij kan nergens opspringen!
 15. Bunbunny

  Verrekt pootje konijn

  Hoii! Ik heb een vraagje. Een van mijn konijnen heeft vorige week maandag zijn pootje verrekt en we zijn toen naar die dierenarts gegaan die heeft ons pijnstillers meegegeven. Het ging toen heel goed met zijn pootje en zonder pijnstillers ook. Nu een paar dagen later heb ik toch het idee dat hij er een beetje kast van heeft. Hij eet nog wel goed hij loopt goed en hij speelt maar hij ligt wel ietsje meer dan normaal. Is dat omdat hij het pootje nu weer meer gebruikt dat hij gewoon "spierpijn" heeft of is het iets anders? Hij is verder wel gewoon vrolijk enzo!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .