Spring naar bijdragen

Baloubeer

Members
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Baloubeer

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoi allemaal, heel erg bedankt voor de tips! Ik heb vandaag mijn dwergje met een hangoor gekoppeld (gecastreerd rammetje met een voedster) Het ging erg goed en ik hoop dat het nu ook zo blijft. Ik vond het erg spannend maar ben enorm blij dat ik het wel gedaan heb. In het begin zag ik inderdaad typisch gedrag; haar plukken en op elkaar zitten. Nu zitten ze telkens naast elkaar en ruiken ze aan elkaars neusje. Ik hoop dus echt dat het zo rustig mag blijven en dat dit een geslaagd koppeltje is!
 2. Baloubeer

  Wat te doen ‘s nachts?

  Hoi allemaal, Ik heb nog nooit eerder gekoppeld en ik ben een beetje zenuwachtig voor morgen, dan komt namelijk een konijntje logeren om te kijken of het klikt. Ik heb een paar vragen over het koppelen waar ik nergens informatie over kan vinden. Wat gebeurd er tijdens het koppelen zodra je zelf moet werken of gaat slapen? Haal je de konijntjes dan uit elkaar en komen ze pas weer bij elkaar als je er weer bij kunt zijn? Als er namelijk een gevecht komt ‘s nachts heb je er geen toezicht op. En mogen konijnen van verschillende groottes (en dus verschillende rassen) gekoppeld worden? Of is dit geen slim idee? Ik hoor het graag.
 3. Bedankt voor de reacties! Ik heb nu inderdaad gekozen om een vierkante bak te maken. Ik dacht makkelijk uit te zijn om geen achterkant te hoeven maken, maar het wegwerken van de plinten is veel meer werk, haha. Welke hoogte raden jullie aan voor de ren? Ivm springen..
 4. Baloubeer

  Plinten met verf

  Hoi allemaal. Ik ben bezig om een grote ren te bouwen voor mijn konijnen in een kamer die wij niet meer gebruiken. Het word ongeveer zoiets als het plaatje hier onder (van internet). Ik heb alleen aan de muur, net zoals bij het voorbeeld, hoge plinten tegen de muur die door de vorige bewoners zijn geverfd (zie foto in de reacties). Is dit veilig voor mijn konijnen? Zo nee, wat kan ik het beste ermee doen? En wij hebben laminaat op de vloer liggen. Wat gebruiken jullie als vloer voor je binnenhok? Ik zie veel fleece voorbij komen. Leggen jullie daar onder nog een zeil? Of gewoon op het laminaat?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .