Spring naar bijdragen

Pynoo

Members
 • Aantal bijdragen

  86
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Pynoo geplaatst

 1. Ik kreeg zojuist foto doorgestuurd, kijk nou wat enig!
 2. Bedankt voor jullie tips! Ik heb vanavond pas een berichtje onvangen hoe het gaat πŸ™‚ Krijg morgen denk ik een foto, ik ben zo trots op mn Bun 😊
 3. Hallo allemaal, Heb haar vanochtend weg gebracht, stress natuurlijk maar eenmaal in haar hok begon ze haar eigen al wel te wassen. Ze komen vandaag niet mee terug. Bun gaat vandaag eerst uitrusten en morgen gaat ze beginnen met rustige "kandidaten" ze heeft gezegt dat bij Bun toch langer gaat duren met koppelen, kan dagen, week of weken zijn. Pas als zij het zeker weet. Ze krijgen idd een eigen kamer, misschien iemand ideeΓ«n om een soort hordeur te maken? Want zo'n dichte deur is ook maar ongezellig. Mijn budget is nu heel mager, dus moet zo simpel en goedkoop mogelijk maar wel stevig natuurlijk, heb ook nog 2 katten. Groetjes van ons
 4. Hoi hoi, Nou het einde is bijna in zicht hoor pfff. Bunbun gaat zaterdag daten en dan kan ik alles over verhuizen. Ben erg benieuwd maar ook zenuwachtig. Straks overleeft ze het niet of zo...
 5. Dankjewel. Konijnenherberg Moergestel.
 6. Hallo allemaal! (geen idee of iemand dit nog leest, haha) Het is een hele tijd geleden maar ben het niet vergeten. Ik heb afgelopen maandag sleutels van mijn appartement gekregen en wij gaan dus verhuizen! En het leek mij een goed idee om Bun meteen op koppelvakantie te sturen en dit keer bij een goede. Bun word vrijdag eerst gevaccineerd en er zal wss eind september afspraak gemaakt worden om te koppelen. Ze zullen een eigen konijnen kamer krijgen, ben heel erg benieuwd. Groetjes πŸ™‚
 7. HUSBUN hahahaha sorryy hier moest ik gewoon nog even op reageren. Ik hou jullie zeker op de hoogte! πŸ™‚
 8. Ik had het niet over een konijn maar mijn konijn. Het is echt niet zo nu ze dit gezegt heeft dat ik denk laat maar lekker alleen, we gaan een weekje rusten en dan ga ik in gesprek met knijn en ko. Daar word echt naar haar karakter gekeken en wat de beste aanpak is. @Evee ik ben sowieso dankbaar voor jullie steun en advies de afgelopen dagen, dat is idd niet makkelijk te beoordelen via tekst maar de mevrouw die ik gesproken heb heeft alle filmpjes gezien en zo tot deze conclusie gekomen. Dit zijn dan ook echt onderwerpen waar je eeuwig een discussie over kan voeren en dat gaan we lekker niet doen haha. En als we weer opzoek gaan naar een vriendje dan word het zeker een koppel vakantie. Nogmaals bedankt voor jullie advies en steun, ik kan als jullie willen nog eens op de hoogte houden als ik in gesprek ben geweest met de opvang πŸ˜› als jullie mij nog niet beu zijn, denk het wel haha. Maar dat duurt sowieso nog wel een week. πŸ™‚
 9. Het is niet zo dat ik me heb bemoeit met de koppeling, het is dat ik te horen kreeg van een gedragskundige dat dit een hele foute koppeling was en het echt geen match was. Ze heeft ook gezegt dat bun niet perse gekoppeld hoeft te worden maar als IK dat zou willen, het een hele moeilijke koppeling gaat worden. Ik had een drinkfles en grote waterbak staan btw. Bun gaat nu sowieso een weekje rusten, ze is weer helemaal gelukkig. Ze lag vanochtend zomaar in mijn bed, zoveel liefde.. Ze ziet mij echt als partner en dat bemoeilijkt ook de koppeling. Ik vind het nog steeds sneu voor Peanut, ik hecht me namelijk snel. Knaller is weg gekaapt door chews & shelter en de eigenaar van Knaller heeft mijn verhaal ook gehoord en ze vond het heel erg wat er gebeurd is.
 10. Er is idd voorgesteld om bij Knijn&Ko te proberen, mevrouw met wie ik nu contact heb kennen hun heel goed en zij gaat mij daar bij helpen over een tijdje. Die mevrouw ken de persoon bij chews & shelter ook en ze zij al dat zij niet kan koppelen en dat ze de vorige eigenaar kent en dat heel die zaak verpest is en er van alles niet klopt.
 11. Ik heb een konijnen deskundige/erkende fokster gesproken en die zei dat ik ze rap uit elkaar moest halen omdat het levensbedreigend was voor Bollie. Omdat Bollie een Japanner is en dit hele verkeerde manier van koppelen was voor Bollie, degene die ik gesproken had heeft dit vaker mee gemaakt met Japanners en die zaten ook op het randje vd dood door advies van zo'n opvang. Ik heb Peanut helaas net terug gebracht, ik vond het echt heel moeilijk want het lag absoluut niet aan hem. Iedereen zei zet ze apart en de opvang zeg nee dit is goed zo, ze deden ook echt heel moeilijk toen ik Peanut terug wou brengen. Er is iets helemaal verkeerds aan de hand met die opvang.
 12. Wat moet ik nou doen!????? Ik weet het echt niet meer hoor. Aan de ene kant hebben ze wel gelijk, begint het weer opnieuw. Ze zitten nu ruim 3u apart, Bollie beneden en Peanut in de ren.
 13. Kreeg net een berichtje van de opvang dat het er goed uit zag en het er bij hoort... Op de filmpjes is ook vrijwel niks boeiends te zien eigenlijk. Gaat er nou om dat ze gewoon moe is en moet eten en drinken. Toch?
 14. Moet ik dan wat bodembedekking van beneden boven leggen zodat de geur blijft bij Peanut?
 15. En nou is Bollie eindelijk wat ontspannen, ze nam een sprongetje op haar zij.. Ik laat even het deurtje dicht en doekje hangen, ga ik even eten en dan gaan we Peanut maar op de bovenverdieping zetten. Is het zeker om het op die manier te doen?
 16. Ik heb net het deurtje dicht gedaan en handoekje ervoor gehangen, ze is van ellende in slaap gevallen. Ze heeft klein stukje witlof blaadje op, geen brokjes en ook nog niet gedronken.
 17. Oh, mag ik trouwens wel foto's over informatie van een andere site hier op zetten? Dit was het eerste wat ik tegen kwam op Google. Sorry als ik weer een regel verbroken heb
 18. Dat probeer ik straks wel even dan. Bollie durft haar eigen niet te bewegen en de fles hangt eigenlijk aan zijn kant en de waterbak staat nu in de ren. Ik weet bijna 100% zeker dat ze niet gedronken heeft. Ik had net wat gelezen, wanneer moet ik opgeven.. Het gaat voornamelijk om het onderste stukje tekst.
 19. Ik vind Peanut op dit moment wel gewoon een eikel hoor πŸ˜› ze keek alleen maar naar haar eetbakje en hij stormt er gelijk op af joh -_- gelijk gevlieg in dat hok. Wat moet ik doen kwa drinken? Ze heeft sinds gister ochtend niks gedronken en amper gegeten.
 20. Ik weet eigenlijk niet wanneer Peanut gecastreerd is, helemaal vergeten te vragen. Ik heb de opvang gister einde van de dag en vanochtend op de hoogte gesteld over hoe het is gegaan de nacht en de ochtend en gebaseerd op mijn informatie was het advies om het toch zo te laten (alleen in het onder hok) of op de opvang verder koppelen maar daar zitten ze dan ook in een standaard kooi van 120cm. Ze zei ook dat het moeilijk is om advies te geven zonder echt gezien te hebben hoe het er nu aan toe gaat. Ik mocht ze filmpjes sturen via whatsapp maar die hebben ze nog niet bekeken en heb ondertussen jullie advies opgevolgd. Ik ga ze zomenteen wat te eten geven. Moeten ze voor de nacht weer samen in dat onder hok of alles gewoon zo laten voor paar dagen? Ik heb de bovenste panelen vast gemaakt met tie rips en ik denk dat ik die tralies morgen er tussen uit vis. Bedankt voor de handleiding! Sowieso bedankt voor jullie advies en steun πŸ™‚
 21. Kan er niks mooiers van maken hoor πŸ˜›
 22. Ze zitten nou in de ren en ze vliegen alle kanten op, Bollie stampt en gromt, gek geluidje maakt ze. Gewoon laten?
 23. @Lienappelsien om die tralies eruit te halen moet je daarvoor heel de hok uitelkaar halen?
 24. Kans is ook groot dat de ene in het hok blijft en de andere in de ren, dat was gisteren wel het geval. Ik ga zometeen iig weer even verbouwen. Hoeslaken heb ik al gevonden en heb ook nog anti slip stickers gevonden voor de ren zelf want die ga ook alle kanten op.
 25. Nee heb ze er nog niet uitgehaald omdat ik wou weten wat het beste was om te doen, Bollie als eerst in de ren om even te eten en daarna peanut erbij of allebei gelijk? Ik heb nog 3 panelen maar dan heb ik niks meer om de bovenkant af te dekken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .