Spring naar bijdragen

Heleen Versteeg

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Heleen Versteeg

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Oké dat is heel jammer, dankjewel voor jouw reactie
 2. Is het dan ook mogelijk om ze uiteindelijk weer samen te houden als ze allebei een nieuw maatje hebben (dus in een groep van 4)?
 3. Heleen Versteeg

  Koppelen duo

  Hi allemaal, Ik heb twee ontzettend leuke konijntjes zitten die ik probeer te koppelen. Jippie (gecastreerde ram) is ongeveer 8 jaar en een NHD konijntje. Dushi (voedster) is ongeveer 1 jaar en ook een hangoortje. Jippie is al eerder gekoppeld geweest met een mix dwerg en Vlaamse reuzen. Ondanks dat hij dominant is is het wel altijd goed gekomen. Dushi heeft altijd alleen gezeten helaas omdat ze heel erge verstopping heeft gehad. Nu is ze weer helemaal opgeknapt en klaar voor een vriendje 😀. Ik heb een ren van ongeveer 20 vierkante meter met daarin een hok met verdieping. Omdat ik net ben verhuisd is de omgeving voor allebei nieuw en dus heb ik ze in de ren geprobeerd te koppelen. Ze vliegen elkaar alleen heel erg in de haren en gaan vlinderen tot er eentje begint te gillen, dan zet ik er een plankje tussen.. Ik heb t ook geprobeerd in een kleine gang van 1m bij 1m, en daar gaan het precies het zelfde.. heel soms blijft Dushi stil zitten, maar in plaats van te gaan rijden gaat Jippie dan alsnog in de rug bijten en wordt het weer vechten.. Nu heb ik steeds 1 in de ren en 1 in het verdieping hok wat in de ren staat, zodat ze zo misschien kunnen wennen aan elkaar. Mijn vraag is eigenlijk of jullie tips voor mij hebben om mijn twee konijntjes echte vrienden te laten worden, of dat ik het moet opgeven 😢. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Ps. Jippie is al wat ouder en is daarom bijna geheel blind geworden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .