Spring naar bijdragen

Snuffieted

Members
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Snuffieted

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mischien kan ik de verantwoordelijken bellen en vragen of ik met hem naar de dieren arts kan
 2. De buren zijn er niet hij hoort bij een buurt huis en degenen die voor hem verantwoordelijk zijn zijn er nu niet
 3. Het konijn van de buren was weer eens ontsnapt en toen ik hem een aai gaf Zach ik dat hij een soort wit spul in zijn vacht had het lijkt een betje op een soort witten kruimels.
 4. Dank je wel voor het antwoord.Ik zal contact opnemen met die dierenkliniek. dat hij te dik is zou best kunnen omdat ze aleen maar zaad voer eten, ik heb ze weles iets anders geprobeerd te geven maar dat eten ze niet op. Ik heb ook geprobeerd om voer met vitamine te geven maar ze aten de vitamine niet op.
 5. mijn Agapornis vliegt niet meer Ik kom er net achter dat mijn agaponis niet echt meer vliegt hoogstens een soort sprongetje terwijl hij met zijn vleugels wappert. Hij lijkt ook zijn evenwicht niet tekunnen bewaren en hing ineens ondersteboven aan zijn tak. Hij kwettert ook niet meer en is volgensmij niet in de rui want er liggen niet meer veren dan normaal op de vloer. weet iemand wat dit is ?😥
 6. Ik had snoepjes met yugertsmaak gekocht maar die wouden ze niet eten, mischien houden ze niet van yugert ?😝
 7. Hoi ik zou het heel leuk vinden om een keer een nestje mee te maken. Ik las op het internet dat er een te veel is aan konijnen. Ik was dus van plan om tijdelijk een pleeggezin voor een zwanger konijn te worden maar het dierenasiel zei dat ze bijna nooit zwangeren konijnen hadden. Ik had daarom bedacht dat ik het mischien aan een fokker zou kunnen vragen. Weet iemand mischien een fokker of iemand anders waar ik tijdelijk een zwanger konijn zou kunnen adopteren ?? Ik heb al best veel info maar kan nog heel wat goede tips gebruiken over een nestje. Is het bijvoorbeeld erg als het zwangere konijn mijn eigen konijnen kan ruiken? moet ze naar de zolder waar het het rustigste is of in de woonkamer waar ik haar beter in de gaten kan houden?
 8. Snuffieted

  Mijn konijn likt me

  Hoi even een vraagje mijn konijn (voedster), likt mij en mijn anderen konijn weet iemand waar dit gedrag vandaan komt en wat het betekent ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .