Spring naar bijdragen

Ciska D

Members
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Ciska D

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik heb hier contact over gehad met Mn eigen knaagdier opvang. Maar die zei dat ze geen grote ren had voor hem. Gemaild naar andere opvang, maar daar geen bericht op gehad... ik weet niet of opsluiting fijn is voor hem. Gezien het feit dat ie een paar maanden geleden Mn schuurdeur heeft gesloopt... maar ik hou er contact over of blijf contact zoeken met opvangen .
 2. Mmmm, ook raar dat de foto op zn kop geplaatst wordt..? In mijn foto bibliotheek staat hij wel goed.. maar ja, jullie hebben beeld bij
 3. Ongeveer een half jaar geleden ontdekte ik keutels aan de buitenzijde van de kennel waar mijn konijnen in verblijven . En langzaamaan ontdekte ik boeffie ( zo heb ik hem genoemd). Eerst heel schuw. Als ik de sleutel van de achterdeur omdraaide schoot ie al weg. Een bakje met voer en water neergezet. Boeffie kwam steeds vaker even buurten bij mijn konijnen. Werd steeds tammer. Inmiddels komt ie juist naar de deur toe als ik de sleutel omdraai. Voor zn hapje eten! Ik heb het geprobeerd bij mijn konijnen in de kennel. Maar hij gaat meteen achter mijn 14 jarige mannetje aan. En 1x heb ik hem 1 van Mn meisjes zien dekken. Doordat hij achter Mn mannetje aangaat laat ik hem niet meer in de kennel. Hij is ook een slag groter dan mijn konijnen. Maar hij zoekt wel contact met mijn konijnen door het gaas heen. Even snuffelen. Hij loopt ook als een hondje achter mij aan. Loop ik even verder de tuin in naar de kippen, rent ie met me mee, en gaat ie voor Mn voeten lopen. Hij wil even geaaid worden. Aan de ene kant denk ik, je mag hier blijven. Hij krijgt zn eten, drinken en er is genoeg onderdak. Ook denk ik dat een ‘verwilderd’ konijn erg ongelukkig wordt in een afgesloten ruimte. Ik heb hem eens per ongeluk in de garage opgesloten. Was ie achter me aangelopen , en ik had het niet door. De deur was na een uur gesloopt! Uiteraard heb ik berichtjes geplaatst op een site voor vermiste dieren uit mijn buurt. Is dit genoeg voor boeffie. Zo’n leven. Ik denk heel vaak, dat hij liever ook een maatje heeft. Dus advies : weet iemand een nieuw huisje voor hem? Of denken jullie dat hij hier zo een goed genoeg leven heeft... Op de foto is het het bruine konijn aan de buitenkant vd kennel.
 4. Sally is gisterenavond overleden. Ik heb , nadat het dwangvoederen niet lukte, gebeld met de knaagdier opvang waar ze vandaan komt. Die had een dierenarts vriendin die ook thuis zieke konijnen opvangt. Daar ben ik naartoe gereden. Maar nog voordat ik er was, overleed Sally . Na een paar laatste stuiptrekkingen was het stil. Die vrouw van de opvang zei dat het een abces was. En dat ik totaal verkeerde medicatie en behandeling had gekregen van mijn dierenarts. ! Het wil niet zeggen dat Sally het overleefd had met de juiste medicatie , want de wond was groot. Maar ik ga nu wel op zoek naar een dierenarts met konijnen ervaring ! Helaas is de dierenarts praktijk van de vrouw waar ik gisteren was te ver weg. ( een uur rijden). Voor gisteren deed ik dat wel als laatste redmiddel , maar wil het liefst een arts in de buurt.
 5. Hoe kan dit zo snel gaan? Dinsdag voor ik naar de dierenarts ging at ze nog !
 6. Dwangvoederen lukt ook niet meer. Ze slikt het niet door !
 7. Ik ben net bij de dierenarts geweest. Er is meer etter. Daar kan ze zich zieker door voelen. Omdat ze steeds slechter eet, gaan dwangvoederen. Want de weerstand moet goed blijven!
 8. Hallo, ik heb 3 konijnen. Macho van 14 jaar, en Sally en mara van 4 jaar. Alle 3 uit de opvang. Macho heb ik al bijna 10 jaar. Toen samen met een vrouwtje. Nadat zij overleed 2 jaar geleden, weer naar de opvang voor een nieuw vriendinnetje voor macho. Dat werden 2 vrouwtjes van toen 3 jaar. Het gaat super met zn 3en! Ik heb vanmorgen een bericht geplaatst onder het kopje gezondheid, omdat het niet goed gaat met Sally. Ik hoop dat ze het red....
 9. Bij 1 van mijn konijnen ontdekte ik een paar dagen geleden een wond in de oksel. Had het niet eerder opgemerkt . Ze was levendig en at goed. Naar de dierenarts gegaan. Bleek om een wond te gaan die al wat ouder was, en al aan het genezen. Antibiotica en pijnstiller en crème voor op de wond meegekregen. Maar sindsdien wordt ze alleen maar slechter. Minder levendig, eet slechter . Ligt maar in haar hok. Gisteren zag ik snot bij haar neusje. Kan ze slechter worden door de stress door de dierenarts. Doordat ik de wond verzorg. Voordat ik naar de dierenarts ging zag ik bijna geen verandering in haar. Ik neig er nu naar om te stoppen met de zalf. Dat ik niet meer aan de wond kom. De dierenarts zei al dat het een oude wond was die al bezig was met herstel. Maar nu gaat het helemaal verkeerd... advies...?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .