Spring naar bijdragen

teddyjip

Members
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over teddyjip

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. teddyjip

  Weekend weg

  Komend weekend ga ik 5 dagen weg, nu zit ik alleen met het probleem waar mijn konijn heen moet. Helaas is mijn familie ook op vakantie en heb ik geen adres waar mijn konijn heen gaat, de konijnenopvang is ook weg dus helaas is dat ook geen optie.. Ik zat in twijfel om haar mee te nemen maar we gaan naar de andere kant van het land en daardoor komt ons programma ook in de knoei.. Ze is momenteel nog in haar eentje, we willen haar na onze zomervakantie koppelen zodat wij alle tijd hebben. Zelf vind ik het niet prettig om de buurman te vragen haar te voeren, dan krijgt ze alsnog geen aandacht en is ze echt 5 dagen alleen. Heeft iemand een idee wat ik kan bedenken voor oplossing? Groetjes!
 2. teddyjip

  Koppelen

  Precies dat inderdaad, iedereen om mij heen zegt wat anders en dan vraag je je af wat Ć¼berhaupt het beste is. Ik heb nu mijn gevoel gevolgd en het rammetje afgezegd. Ik wacht tot ze 4/5 maand is en dan kan ze zelf een bij de opvang zoeken! Lucht gelukkig wel op, eerst genieten van dit kleine beestje.
 3. teddyjip

  Koppelen

  Daar twijfelde ik eerst ook over maar het rammetje mag ik voor de helft van het geld halen aangezien zij een fout had gemaakt, ons konijntje als rammetje had aangeboden maar achteraf bleek het toch een voedster te zijn. Ze voelde zich heel erg lullig en had hierdoor meerdere rammetjes aangeboden zodat wij keuze hadden
 4. teddyjip

  Koppelen

  Bedankt voor alle tips! Ik vind het niet perse spannend maar meer dat iedereen wat anders zegt. Mijn fokster zegt bijvoorbeeld dat ik binnen 4 weken een rammetje erbij moet zetten terwijl een ander zegt pas vanaf 4 maand. Dat is meer waarover ik twijfelde maar ik denk dat het wijsheid is als ik toch nog even wacht met koppelen tot dat ze wat ouder is
 5. teddyjip

  Koppelen

  Is het eigenlijk niet zo het kan zijn dat op den duur de voedster geen andere konijntje in haar hok accepteert? Dat is wat de fokker zei..
 6. teddyjip

  Koppelen

  Heel erg bedankt voor jullie antwoorden! Ik heb besloten om het rammetje niet te halen en om over een paar maand een gecastreerd rammetje uit een opvang te halen!
 7. teddyjip

  Koppelen

  Oeps, dankje! Ik zou er dan inderdaad een hok bij nemen om ze apart te zetten maar dat is natuurlijk ook een heel gedoe. Mijn konijn is 10 week en het rammetje 8 weken. Ik denk dat een konijntje uit de opvang inderdaad een beter idee is maar ik ben tot nu toe nog niet de juiste tegengekomen. Is het erg als ik mijn voedster bijvoorbeeld rond 4 maanden ga koppelen? Of geeft dit problemen?
 8. teddyjip

  Koppelen

  Hoi! Vorige week hebben wij een konijntje opgehaald! Wij wilden voor een rammetje gaan aangezien mij dit makkelijker leek met koppelen. Bij aankomst bleek het toch een voedster te zijn en hebben we haal wel meegenomen. Nu kan ik via dezelfde fokker een rammetje erbij nemen maar toch twijfel ik om dit nu al te doen. Ik lees dat het beter is om vanaf 4 maanden te koppelen maar aan de andere kant kan het natuurlijk ook zijn dat mijn konijn dan geen konijntje meer accepteert.. wat is jullie mening? Is het nu al te vroeg om een erbij te nemen of is dit juist beter?
 9. teddyjip

  Voorstellen

  Hoihoi! Wij zullen ons even voorstellen. Ik ben Lisa, 21 jaar en kom uit Groningen. Vorige week heb ik mijn vriendinnetje Teddy opgehaald! Teddy is inmiddels 10 week oud. Wij dachten dat het een rammetje was maar het moment dat wij haar op hadden gehaald bleek het toch een voedster te zijn, zijn wij uiteraard ook blij mee! Wij zijn nog opzoek naar een leuk vriendje voor Teddy
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .