Spring naar bijdragen

Maritterhaak__

Members
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Maritterhaak__

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hallo allemaal, Ik brn Marit en ik heb 2 konijnen: Gijs is een gecastreerd mannetje en Koosje een niet gesteriliseerd vrouwtje beide Franse hangoren ( niet uit hetzlefde nest) . Ze zijn beide iets ouder dan 1 jaar nu. Vlak voordat ik op vakantie ging zag ik een rood door schaafwondje met uitgeplukte vacht op Gijs zijn rug, ik deed toen wat onderzoek op internet maar kon niks vinden dus dacht dat hij gewoon iets stoms gedaan had. Vlak daarna ben ik 3 weken op vakantie geweest en hebben mijn oma en oom voor ze gezorgd. Nu ik terug ben zie ik de plek op een andere plek een groter wondje zitten. Ik zag Koosje er aan zitten dus ik vermoed dat zij het gedaan heeft. Is er iemand die hier ervaring me heeft, weet wat de oorzaak is en mij advies kan geven wat ik kan doen?
 2. Maritterhaak__

  Konijnenhuisje

  Hoi allemaal, ik ben bezig het hok te verbouwen. Nou vond ik het wel leuk om een nieuw huisje voor in het hok te geven aangezien de oude te klein werd. Nu ging ik op internet kijken maar kon ie het amper vinden en degene die ik zag waren erg duur. Een kartonnen doos is geen optie want ik wil iets permanents. Gellukig heb ik een hele handige opa met veel gereedschap dus kunnen we het zelf maken, maar ik heb echt geen idee wat leuk is voor ze en welke maten ik ongeveer moet gebruiken. Mijn 2 konijnen zijn 2 Vlaamse reuzen ze zijn nu nog in de groei mara ik wilt iets waar ze als ze helemaal volgroeit zijn ook in kunnen. Nou leek het me leuk om iets te hebben met 2 verdiepingen ofzo. Heeft een van jullie een voorbeeld, advies of iets anders er over te zeggen zeg het dan alsjeblieft. mvg marit
 3. Ik heb een beetje bedacht wat ik wil. Ik wil graag 1.2 m van het hok een zandbak maken aangezien ze van graven houden. Hoe kan ik dit het beste doen?
 4. Hoi Marjolein, dit is helaas niet mogelijk aangezien de ren voor het grootste deel op hetbgras staat en ze erg houden van graven. Mijn ouders willen niet nog meer stenen neerleggen dus daarom.
 5. Hoi Renske, bedankt voor je reactie. De standaard dingen heb ik al en ik ben nu een hooiruif op maat aan het maken. Tja ik heb heel wat speeltjes gekocht maar ze hebben ze allemaal links laten liggen ze vinden niks leuk en ik denk dat ze er ook niet echt behoefte aan hebben
 6. Sorry heb een fout gemaak in de tekst er staat bijna helemaal uitgegroeid maar dat moet zijn nu ze hard aan het groeien zijn. Ook ben ik vergeten te zeggen dat Er een ren aan het hok is waar ze als we thuis zijn altijd inzitten ( minimaal 5 uur)
 7. Hallo allemaal, ik ben marit en ik heb 2 konijnen genaamt Gijs en Koosje, het zijn 2 grote rustige Franse hangoren. Echte lieverds alleen hebben een hekel aan aaien knuffelen of speelgoed ( balletjes enz.) toen we ze namen waren ze nog jong en hebben toen hok voor hun gekocht die toen nog groot genoeg was. Nu ze bijna helemaal uitgegroeid zijn gaan we het hok flink uitbreiden ( niet boos worden om de maat nu ze lopen ieder dag minimaal 4 uur los in de tuin) het hok word nu 330 x 93 bovenste deel niet meegerekend. Door deze uitbreiding komt er meer ruimte maar nu heb ik geen idee hoe ik het moet intikten en wat ik er allemaal kan neerzetten. Kan iemand mij helpen? mvg marit, gijs en Koosje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .