Spring naar bijdragen

bananathan5

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over bananathan5

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Oke, dan weet ik dat ook weer! Ik denk dat ze dan voorlopig bij opa en oma zullen blijven. Bedankt allebei 🙂
 2. bananathan5

  Shine en Bambi

  Hallo, Ik ben Nathan, en ik ben op zoek naar een nieuw baasje voor Shine en Bambi. Ik woon zelf op een woongroep, en momenteel zorgen mijn opa en oma voor mijn konijnen. Om persoonlijke redenen kunnen zij de konijntjes wel onderhouden wat betreft eten en drinken geven en het een beetje schoon houden, maar ze kunnen Shine, Bambi, Blondie en Deki niet echt aandacht geven. Daarvoor ben ik er- ik ben er eens per twee weken, en nu probeer ik ze ook zeker aandacht te geven. Vanwege allergie is het een viertal buitenkonijnen, en ik moet eerlijk toegeven dat ik ze niet genoeg aandacht heb gegeven de laatste tijd. De reden dat ik een nieuwe baas zoek voor Shine en Bambi is dat ze allebei nogal verlegen zijn, en ik zoek iemand die ze alle liefde en aandacht kan geven die ze verdienen. Ik ben er maar eens per twee weken, en ik denk dat ik Blondie en Deki's vertrouwen wel kan winnen op die manier en er voor ze kan zijn. Maar het vertrouwen van 2 konijnen winnen is natuurlijk makkelijker te realiseren dan het vertrouwen van 4 konijnen winnen, zeker als je er maar eens per twee weken bent. Van Bambi denk ik dat hij getraumatiseerd is. Toen hij jong was heeft hij op zijn vorige plek een snauw van zijn vader gekregen, omdat hij als jonkie, samen met Shine, bij beide ouders is gelaten. Dat was niet goed geloof ik. Hij had een flinke snee aan zijn zijkant. Daarnaast heeft hij een redelijke angst voor mensen, daar zit een naar verhaal achter. Ik ben, toen ik de konijntjes net had, best wel gepest, en iemand die wist waar ik woon heeft Bambi uit de ren gehaald. Hij zat doodsbang in een hoekje, en toen moesten een vriendin en ik hem ook nog vangen, wat voor hem natuurlijk nog traumatiserender was. Shine en Bambi zijn broer en zus, en de ouders van Blondie en Deki- zij komen dus uit een inteelt nestje. Geloof me als ik zeg dat ik heb geprobeerd dit te voorkomen, maar door mijn onmacht als puber is dit niet gelukt. Shine en Bambi zijn een koppeltje, en Blondie en Deki ook. Dus om een lang verhaal kort te maken zoek ik een goed baasje voor Shine en Bambi die de tijd in ze kunnen steken die ik niet kan geven. Ook zou ik graag wat advies horen over hoe ik er het beste voor Blondie en Deki kan zijn- het zijn zusjes, zal het goed blijven gaan als Shine en Bambi weg zijn of niet? Ik heb een ren van (naar schatting) 1,5 bij 3,5m, dus ruimte hebben ze wel. Alvast bedankt namens Shine en Bambi!
 3. bananathan5

  Voorstellen

  Hoi! Ik ben Nathan. Ik ben 17 jaar en heb 4 lieve konijntjes genaamd Shine, Bambi, Blondie en Deki. Ik heb een account aangemaakt omdat ik een nieuw baasje zoek voor twee van mijn konijntjes, en advies zoek over hoe ik het beste voor de andere twee kan zorgen. 😁
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .