Spring naar bijdragen

Mereltje

Members
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Mereltje

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Snuffel is een vrouwtje en het konijntje in de winkel ook. Ik twijfel enorm. Ik woon in een appartement en als het niet klikt, staan er dus 2 kooien en dat vind ik dan vervelend.
 2. Bedankt voor je reactie. Het konijntje dat we nu hebben, komt wel uit een dierenwinkel en heeft toch al de mooie leeftijd van 8 jaar bereikt. Dus je zegt nu dat het okee is om er ondanks haar leeftijd nog een kleintje bij te zetten? Of gaat het oudste konijn denken dat er een indringer is in haar huisje?
 3. Hoi ik ben nieuw hier op dit leuk forum. Trots baasje van Snuffel, ondertussen bijna 8 jaar oud. We waren vandaag in een dierenwinkel en werden verliefd op een konijntje. Mijn vraag is, kan je een jong konijntje (8 weken) bij een oud(er) konijntje (bijna 8 jaar) in een huisje steken? Of krijg ik dan problemen? Of koop ik best een nieuw huisje? Maar ik had graag de konijntjes voor het gezelschap willen samenzetten. Of is dat nu te laat? Ben benieuwd naar jullie reacties.
 4. Mereltje

  Even voorstellen

  Hoi ik stel me ook even voor. Trots baasje van Snuffel, ondertussen bijna 8 jaar oud. We waren vandaag in een dierenwinkel en werden verliefd op een konijntje. Mijn vraag is, kan je een jong konijntje (8 weken) bij een oud(er) konijntje (bijna 8 jaar) in een huisje steken? Of krijg ik dan problemen? Of koop ik best een nieuw huisje? Maar ik had graag de konijntjes voor het gezelschap willen samenzetten. Ben benieuwd naar jullie reacties.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .