Spring naar bijdragen

Noenie

Members
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Noenie

 • Rang
  Groentje
 1. In het begin ging het echt niet samen toen heb ik ze gesplitst. Maar nu is het eigenlijk het meest met het eten geven. Zoals ik het berichtje hierboven omschrijfšŸ˜Š De dames zijn niet gecastreerd. Ik bel morgen mijn DA op om te vragen wat dat kost. Dankje
 2. Zodra ik ze eten ga geven smorgens groenten en ieder (1 boterham) wat ik dan van af morgen niet meer zal doen. Dan valt Nijnie Noenie aan Noenie mag dan niet het grote hok in en als ze dat wel doet dan rent ze achter haar aan en bijt ze haar. Dan pak ik Nijnie in haar nekvel en zeg ik foei nee Nijnie! Maar het helpt niks.
 3. Ik heb net voor de winter 2 voedsters uit het dierenasiel gehaald. Ze hadden de eerste week zaten ze in een klein binnenverblijf van 1m+ren van 50cm dat ging nog prima samen alleen was te klein! Vanaf week 2 hebben ze een kippenhok van 1,50x1m met daaraan vast een ren van 3,30m + dat 2e hok van 1m nu hebben ze de ruimte en keuze. Maar week 3 heb ik ze 1 week gescheiden van elkaar. Door de ren te splitsen. Omdat Noenie viel Nijnie aan steeds vechten de plukken haren vlogen alle kanten uit. Toen is het heel de winter goed gegaan nu gaat Nijnie in eens Noenie aanvallen als ze groenten en een boterham krijgen iedere morgen en ze rijdt ook op Noenie dat vind Noenie niet leuk en ik ook niet wat kan ik hier aan doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .